martes, 24 de abril de 2012

II TRIATLÓ TERRES DE L'EBRE 2012

      El pasat dia 22 d’Abril es va disputar la prova II Triatló doble olimpica Terres de l’Ebre. Es tracta d’una triatló amb format mitja distancia de 3000 mts. amb natació, 84 km  de bicicleta de carratera i 20 km corrent. Els triatletes van començar a les 8 h. del mati tirant-se al agua a la platja de les Delicies de San Carles de la Rapida, amb una temperatura de 15 graus, tot seguit amb bicicleta una ruta per la comarca, cap Amposta, La Senia, Mas de Barberans i acabant al barri de Jesus de Tortosa, el vent habitual a la zona, va perjudicar en certs trams de la volta, posteriorment els triatletes encaraven el tram de correr amb 20 km molt plans, per el costat del riu Ebre, seguint la via verda.
       Per part del Club Atletic Igualada competia el vetera Ricard Solé que va fet un temps de 6 hores i 6 minuts, aquesta prova forma part de la seva preparació per el campionat del mon de llarga distancia que es disputara a Vitoria el mes de Juliol.
        La triatló la van guanyar Xavier Torrades (C.N.Reus Ploms) i Núria Pubill (C.T.S.J Abadesses).

lunes, 23 de abril de 2012

II TRIATLÓ DE BLANES 2012

Gràcies al retard de l'hivern, avui hem tingut l'aigua bastant freda, 14 º C, el dia bastant ennuvolat i poc aire però fred.
460 Triatletas van participar en dues sortides.
750mts de natació seguits de 20 km de bicicleta en un recorregut tancat totalment urbà amb dues fortes pujadas que feien el circuit mes exigent, i 5km de cursa a peu pel passeig marítim.
Segons els resultats provisionals, els guanyadors absoluts van ser:
Joan Rubireta del C.N.VIC-ETB i Ester Ferrer també del C.N.VIC-ETB.
Per part del CAI Triatló aquests van ser els nostres resultats:
Pos. 133 i 2º en cat.V2 Jose-Roque Rios amb un temps de 01:09:43
Pos. 280  Isidre Roca amb un temps de 01:18:05




lunes, 16 de abril de 2012

DUATLÓ DE RIAZA 2012

3 duatletes del Cai aconsegueixen una bona posició i classificar-se a la Duatló de Riaza, últim classificatori pels campionats d'espanya

Dia de molt fred, pluja i pedregada va ser el que van tenir els participants de la duatló de Riaza ( Segovia) últim classificatori per poder participar als campionats d’Espanya de duatló el pròxim dea 5 i 6 de maig a Àguilas ( Murcia).

La duatló constava de 5km de cursa a peu, 18km de ciclisme pujant a l’estació d’esquí la Pinilla i tornar a baixar i per acabar 2,5kms més de cursa a peu.

A la sortida ràpidament els 2 duatletes del CAI Triatló Dani Baraldes i  Dani Segura  vam formar part del primer grup d’escapats format per 5 duatletes però després en el tram de ciclisme van ser atrapats per altres duatletes. A a la baixada del port molt perillosa pel gel els dos duatletes es van despenjar una mica per no arriscar i assegurar sobretot la plaça pel campionat d'Espanya.
El tercer participant del club, el Joan Riera va anar amb un bon segon grup en la cursa a peu,  de manera molt intel·ligent corrent de menys a mes i fent gairebé tota la baixada en bici en solitari i recuperant posicions.

Duatló molt dura però objectiu aconseguit pels 3 duatletes del CAI, classificats per Murcia. Destacar la bona posició de Dani Baraldes que va aconseguir la 3a posició del seu grup d'edat.

Resultats: 12é de la general i 3º del seu grup d’edat Dani Baraldes , 20é de la general i 5º del seu grup d’edat Dani Segura i 23é de la general i 7º del seu grup d’edat Joan Riera



IX DUATLÓ DE LA SEGARRA 2012

Grans Resultats a la Segarra: Neus Lladó 3ª Sub23, Lola Brusau 3ª vet1, Oscar Moreno 2ºparatriatleta

Elena Barlabé finalitza 1a del Rànking Català de Duatló 2012 

La IX duatló de la Segarra celebrada a Sant Guim de Freixenet va donar fi al circuit català de duatlons de carretera i la lliga de clubs. La duatló va constar de  5,6km de cursa a peu (2 voltes a un circuit de 2,8km amb un 70% pista i 30% asfalt i amb forces desnivells) + 21km de ciclisme + 2,8km de cursa a peu (1 volta al circuit inicial). Van finalitzar la duatló 258 duatletes (50 noies) i tot i que amenaçava pluja, finalment va acompanyar el bon temps, només el vent es va fer sentir i força en el tram ciclista.

Els guanyadors absoluts de la proba van ser l’Albert Moreno del CERRR IGUALADA i la Mercé Tusell del C.N. REUS PLOMS. En clubs els guanyadors van ser els nois del CERRR IGUALADA i en noies les del C.N. REUS PLOMS.

Les noies del CAI Triatló en aquesta duatló es jugaven la primera posició de la lliga de clubs, però els classificatoris a Gijon de la setmana passada va passar factura i entre alguna grip i cansament acumulat de les duatletes  va fer que a Sant Guim obtinguessin la 3a posició. Així doncs després de tota la la temporada es van adjudicar una molt bona 2a plaça del Rànking de 16 equips. Per altra banda Elena Barlabé després de puntuar en les 8 duatlons del circuit i acabar en una bona posició  en cada una d’elles s’adjudicava la 1a posició del Rànking Català de 157 noies.

La gran actuació i esforç durant tota la temporada dels nois del Cai Triatló ha fet que hagin aconseguit l’ascens a 1a divisió.

La duatló va donar molt bons resultats a nivell individual també, la Neus Lladó novell en aquesta disciplina ja que es el seu primer any com a duatleta, a Sant Guim aconseguia la 3a plaça en categoria sub23  i s’adjudicava així la 1a posició de la lliga en aquesta categoria. La Lola Brusau aconseguia una 3a plaça també en la seva categoria Vet1 i l’Oscar Morena obtenia la  2ona posició en paratriatló.

Els resultats dels components del Cai Triatló van ser els següents: 99º Oscar Moreno i 2on en paratriatló amb un temps de 01:16:25, 103º Sergi Pujabet amb un temps de 01:17:15, 121º Jordi José amb un temps de 01:18:54, 181º Toni Salanova amb un temps de 01:25:24, 182º Felip Castellano amb un temps de 01:25:42 i  183º Isidre Roca amb un temps de 01:25:57.
Els temps de les noies va ser: 10ª Sonia Julià  amb un temps de 01:19:05, 11ª Elena Barlabé amb un temps de 01:20:40, 16ª Lola Brusau 3a Vet1 amb un temps de 01:23:48 i 30ª Neus Lladó i 3a Sub23 amb un temps de 01:32:24



miércoles, 11 de abril de 2012

XI DUATLÓ CARRETERA DE VIC 2012

El Club Natació Vic va organitzar el passat diumenge 1 d’abril la XI duatló de carretera de Vic, aquest any amb 420 inscrits entre els quals 49 van ser dones. La gran organització va estar a l’alçada d’una de les duatlons més tècniques i dures del circuit català per la duresa del ciclisme, ja que per completar els 34kms del recorregut s’han de superar els dos ports i unes fortes baixades on el domini sobre la bicicleta marca la diferència entre els competidors. El circuit va ser de Vic a Santa  Eugènia, passant per Taradell, Alt de la Mansa,Fullaca, Alt de Romagats, Sant Julià de Vilatorta, Sant Marc i tornar a Vic. En canvi la cursa a peu es un circuit de terra en pla que  transcorre pels voltants de Sant Llàtzer  i el riu Gurri fent 2 voltes que permet correr els 7 km inicials i els 3’5 del final a un bon ritme.

L’Aleix Fàbregas del C.T.S.J. ABADESSES es va endur la victòria, encara que molt ajustada amb Drajer León, tan sols a 3 segons van separar a aquests dos duatletes i Eduard queralt també els va seguir de molt aprop, a tant sols 4 segon de la segona posició. Dani Baraldés del C.A.IGUALADA TRIATLÓ aconseguia  entrar en el “top ten” de la classificació, demostrant que es troba en una brillant forma física i que aquest jove duatleta te molt de futur en aquest esport. 
En categoria femenina les diferències van ser una mica més relaxades, Anna Rovira del TEAM CALELLA TRIATHLON es va col·locar per davant en tot moment, a més de cincs minuts de Anabel Gracia del C.D. FASTTRIATLON que va ser segona. La tercera posició va ser per Montserrat Cinca del C.N.REUS PLOMS i a tant sols 23 segons de Cinca entrava Elena Barlabé del C.A.IGUALADA TRIATLÓ, que va ser quarta.
Per equips els guanyadors tant en masculí com en femení van ser els duatletes del C.N. REUS PLOMS. Els nois del C.A.IGUALADA TRIATLÓ van ser 21º de 36 equips: L’equip femení aconseguia una magnífica  2ª posició de 8 equips.
Els resultats del duatletes del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles van ser : 10é Dani Baraldés amb un temps de 01:34:25, 63é Joan Riera amb un temps de 01:41:58 i 240é Toni Mabras amb un temps de 02:02:26. També destacar la gran actuació que estava fent Dani Segura que anava amb el grup capdavanter i que va patir una caiguda en el tram ciclista que el va fer abandonar.
Els resultats de l’equip femení  van ser: 4ª Elena Barlabé amb un temps de 01:52:39, 13ª Càrol Gimenez amb un temps de 01:59:58, 15ª Anna Planas amb un temps de 02:00:58 i 33ª i 4ª Sub23 Neus Lladó amb un temps de 02:17:44.



martes, 10 de abril de 2012

TRIATLÓ GIJÓN 2012

Bons resultats de les noies del  CAI Triatló a Gijón, Sonia Julià 2a i Elena Barlabé 4a.





El passat divendres Sant 6 d'abril a Gijón concretament a la Platja de Poniente el Club Triatló Academia Civil-El Musel organitzava el VIDuatló de Gijón, amb una participació propera a les 150 persones jaque es una prova classificatoria per als campionats d'espanya deduatló i les places son limitades.
Sonia Julià i Elena Barlabé, les dues del C.A.Igualada Triatló es van desplaçar fins allí  per tal de classificar-se i obtenir una plaça percompetir a Águilas el 5-6 de maig als campionats d'espanya de Duatló2012.
Les distàncies a realitzar van ser les d'una duatló esprint: 5 kms decursa a peu (4 voltes de 1'25km), 19'5kms de ciclisme (3 voltes de 6'5km) i 2,5 km més de cursa a peu. Hi van haver dues sortides, la primera a les 10h, on sortien els èlit masculins, (3 minuts més tard les noies). A les 11:30 es donava la sortida als grup d'edat. La temperatura va ser de 9º però el fet que comencés a ploure just quan es donava la sortida de les 10h del matí va endurir la proba i la perillossitat.
En els primers 5kms de cursa a peu Sonia Julià i Elena Barlabé sortien en el grup capdavanter marcant un bon ritme. Julià aconseguia col.locar-se en una bona segona posició mentres que Barlabé es despenjava una mica del grup, però en el tram cilcista aconseguia recuperar les primeres posicions marcant el millor parcial.
Finalment en l'ultim tram de cursa a peu es va desidir el podi, la vencedora de la prova va ser Beatriz Teneiro del club Cidade de Lugo Fluvial amb un temps de 1:06.38 entrant Sonia Julià en 2a possició amb un temps de 1:07:05 i tercera Veronica Montes del A.D.Fogar a 3 segons. Elena Barlabé entrava en 4a posició amb un temps de 1:07:34. Les noies del CAI Triatló aconsegueixen així una plaça per als
campionats d'Espanya de Duatló 2012 a Àguilas.
La pròxima i última prova classificatoria per als campionats d'Espanya de Duatló serà el diumenge 15 d'abril a Riaza. Els duatletes del CAI Triatló Daniel Baraldés, Joan Riera i Dani Segura es desplaçaran fins allí per tal d'aconseguir una plaça.