lunes, 28 de enero de 2013

IV DUATLÓ MUNTANYA SOLSONA 2013

El passat diumenge 27 de gener, es va celebrar al Pantà de Sant Ponç, la IV Duatló de Muntanya de Solsona, 132 duatletes van prendre la sortida per realitzar els primers 5km de cursa a peu, seguits de 24 km de btt al voltant del pantà, circuit molt ràpid amb alguns trams de molt fang fent-ho bastant més dur, i acabant amb 3 km de cursa a peu.

Els guanyadors absoluts van ser Xavier Jove de l'CERRR IGUALADA amb un temps de 01:32:30 i Ragan Debats del CNREUS PLOMS amb un temps de 01:52:21.
Per part del CAI Triatló PETROMIRALLES s'han desplaçat sis components, destacant de nou un tercer lloc per categories de Jose-Roque Rios.

Excel·lent 5é lloc del CAI triatló PETROMIRALLES  al Duatló de Granollers
El diumenge 27 es va celebrar el III duatló Ciutat de Granollers, prova que transcorria dins el circuit de Montmeló, i que donava el tret de sortida a la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.

En un matí fred, 402 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distàncies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme va ser molt ràpid, ja que dins el circuit de Montmeló els duatletes van poder rodar a grans velocitats en un circuit segur. Destaquem la brillant actuació de tot l'equip masculí del CLUB ATLÈTIC IGUALADA TRIATLÓ PETROMIRALLES, que va quedar classificat en 5é lloc d'un total de 35 equips classificats. Recordem que aquest any l'equip masculí s'estrena a la màxima categoria, la primera divisió.

A nivell individual destaquem la gran actuació del duatleta igualadí Dani Baraldés, que va estar en tot moment lluitant per les primeres places i que finalment aconseguia entrar en un brillant 12é lloc de la classificació general. Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Xavier Torrades del CN Reus Plom en categoria masculina, i l'Anna Rovira del Team Calella Triathlon en categoria femenina.

IV DUATLÓ DE MUNTANYA D'ÒDENA 2013

El 20 de gener, es va realitzar per quart cop la duatló de muntanya d'Òdena, la més propera de casa nostra. Més de deu duatletes van participar en aquesta prova que va guanyar, en una ajustada arribada, l'Israel Nuñez Baticón, amb un temps de 1:25:29 del CEME, i en fèmines, la Teresa Pons Muntill, amb un temps de 1:49:44 del c.e.t.distance.
Impressionant les fèmines, amb un PRIMER LLOC, en la classificació per clubs, treient més de deu minuts a les segundes classificades, el Reus PLOMS.

Els homes van aconseguir una desena plaça molt meritòria.

XV Duatló de Mataró CAI Triatló Petromiralles 2012

Sisena jornada de la lliga Nacional de duatlons, amb el duatló de muntanya més antic de tota Catalunya , amb una inscripció rècord de 400 duatletes que han fet front a un matí de molt fred i sota una pluja continuada.
6km de cursa a peu sobre un terreny força ràpid i poc desnivell amb constants canvis de direcció donant un total de 2 voltes.
22km de Btt amb una 1a ascensió per estirar el grup i enlleçant amb corriols de pujada com de baixada, força entretinguts per dins el bosc.
La part final era pel mateix camí de sortida però a la inversa amb una ultima ascensió força dura i 3km de cursa a peu on es donava una sola volta al circuit per acabar.

Victòria absoluta pel duatleta de Folgueroles, Francesc Freixer, del Grup Esportiu Esteve amb un temps de 01:35:07 i en dones, triomf per la terrassenca Meritxell Giménez del Club Natació Reus Ploms, amb un temp de 02:03:34.

Per part del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES, s´han desplaçat tres components, fent una molt bona cursa quedant en una meritoria 11ava posició per Clubs i continuar una setmana mes a la 2ª posició del Ranquing.

Aquestes son las seves classificacions:

Pos. 43 Joan Riera     01:51:53
Pos. 62 Sergi Pujabet 01:55:00
Pos. 70 Enric Vidal     01:56:28

miércoles, 2 de enero de 2013

VIII DUATLÓ DE CABRILS 2012

Màxima representació històrica del CAI Triatló Petromiralles en una Duatló de Muntanya.

El passat diumenge 30 de desembre, 18 duatletes es van donar cita a la VIII Duatló de Cabrils última Duatló del 2012, puntuable per al Circuit Català i Lliga de Clubs.

Un total de 284 duatletes van prendre la sortida per realitzar un circuit de 5 km de carrera a peu seguit de 20km de BTT i 2 km de cursa a peu per acabar, aquest any els circuits han estat modificats respecte a edicions anteriors sent bastant més durs i tècnics, apostant encertadament, segons la majoria de duatletes, per un bon circuit de muntanya.

Els guanyadors absoluts han estat Andrés Merino del CN Reus Ploms amb un temps de01:22:36 i Merce Tusell AMB 01:44:21 también del CN Reus Ploms

Per part del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES cal destacar dos podis; la segona posició de l'equip femení i el tercer lloc en categoria V2 de Jose-Roque Rios

I aquests són els resultats finals dels components del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES:

Pos. 37 Oriol Duran            01:35:13 i 5é Cat. SUB23