miércoles, 22 de enero de 2014

IGUALADA = CIUTAT DEL DUATLÓ 2014

II DUATLÓ DE MUNTANYA VILOBÍ DEL PENEDÉS 2014

Gairebé 300 duatletes ens vam donar cita a Vilobí de Penedès per realitzar la II Duatló de Muntanya i penúltima del circuit Català, en unes condicions extremes on el fred, la pluja i el fang van ser els principals rivals de la competició.
5km de cursa a peu seguit de 21 km de btt per un circuit sense grans desnivells però amb trams molt tècnics pel fang, acabant amb 3 km de cursa a peu.
Els guanyadors absoluts van ser Roberto Fidalgo del CLUB MEDINA TRIATLÓ Amb un temps de 1:24:39 i Teresa Pons del CLUB DISTANCE LA SALLE amb un temps de 1:43:02.
Per part del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES sis components van prendre la sortida amb les següents classificacions:

XVI DUATLÓ MUNTANYA MATARÓ

288 duatletes a l'arc de sortida per disputar la XVI Duatló de Muntanya de Mataró, 6km de carrera a peu pel circuit de motocròs de Mataró seguit de 22km de btt per un terreny trencacames de fortes pujades i corriols ràpids i tècnics, acabant amb 2km de carrera a peu.

Amb un gran desplegament de voluntaris, molt bona organització i un tracte al corredor excel·lent.
Els guanyadors absoluts han estat Francesc Freixer del Grup Esportiu Esteve amb un temps de 1:35:32 i Noriega Belausteguigoitia,Independent amb un temps de 1:56:45.

Per part del CAI Triatló PETROMIRALLES han participat tres components amb les següents classificacions: