martes, 24 de febrero de 2015

Duatló infantil ciutat d'Igualada 2015

Gran participació de l'escola esportiva CAI Petromiralles a la Duatló infantil ciutat d'Igualada

El passat dissabte a la tarda va tenir lloc la duatló infantil ciutat d'Igualada. La jornada començava a les 15h , amb els més petits; nens i nenes de 3 , 4 i 5 anys, van fer la Push bike , una prova no competitiva on l'important era que els nens s'ho passessin bé.
Seguidament, a les 16h va tenir lloc la duatló infantil, on es van realitzar 3 sortides ; baby, prebenjamnins i benjamins i  finalment els "més grans" alevins i infantils.
 
Els babys van fer un circuit d'1m corrent, 1 km bici per l'interior de l'estadi  i 0,5km corrent. La categoria prebenjamí i benjamí constava de 1km corrent , 2km en btt pels voltants de l'estadi i finalitzaven amb un tram de 500m per l'interior de l'estadi. Carla Bisbal es proclamava guanyadora en categoria benjamí femení, després d'un màgnifíc últim tram corrent.  També va participar Daniel Alemany en categoria pre-benjamí masculí. I Júlia Oliveras creuant la línia de meta en 4a posició.
Finalment els  més grans; alevins i infantils, van realitzar un primer tram de 2km corrent, dos voltes al circuit de btt pels voltas de l'estadi fent un total de 5km i finalitzaven amb 1km corrent per l'interior de l'estadi.
Destacant la victòria de Jan Bisbal en categoria aleví masculí, en la mateixa categoria també va finalitar la prova  i les magnifíques 2a i 3a posició de Matona Segura i Carla Alemany en categoria infantil femení, respectivament. En la mateixa prova també participaven els joves triatletes de CAI Nicolau Gassó, Pol Robert i Albert Parera, realitzant una gran cursa.
 


 

CAMPIONAT ESPANYA DE DUATLÓ LLARGA DISTÀNCIA 2015 ORIHUELA

Anna Noguera i Jordi Moreno del CAI triató Petromiralles campions d'Espanya de duatló de llarga distancia
El diumenge 22 de febrer, a la població alacantina d'Orihuela es va celebrar el campionat d'Espanya de duatló de llarga distancia sobre les distancies de 17 km de córrer, seguits de 66 km de ciclisme i per acabar 8,5km de córrer. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar l'Anna Noguera i en Jordi Moreno, aconseguint tots dos uns excel·lents resultats en aquesta duríssima prova, on van poder guanyar la prova en les seves respectives categories i es van proclamar així campions d'Espanya de la seva categoria.
 

 

IX DUATLÓ CIUTAT D'IGUALADA 2015

Podis del CAI Triatló Petromiralles al Duatló de carretera Ciutat d’Igualada

El passat diumenge es va donar el tret de sortida a la IX Duatló Ciutat d’Igualada de carretera, que en aquesta ocasió acollia el Campionat Nacional de Catalunya per Categories, l’ambient assolellat i els 350 duatletes que van participar en la prova, van permetre gaudir d’un bon espectacle. Aquest any el circuit estava compost per un primer tram de 5,5 km de cursa a peu per asfalt i molt ràpid, 18km de recorregut en bicicleta i finalitzant amb 2,5 km de cursa a peu.

Cal destacar l’excel.lent actuació del duatleta Daniel Baraldés, que aconseguia pujar al podi com a 3er classificat de la general i aconseguint el 2on lloc en el Campionat de Catalunya en categoria sènior. A més, en la classificació per equips, brillant actuació on l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles es proclamava com a guanyador i l’equip femení també aconseguia pujar al podi amb una magnífica tercera posició.

En la classificació general victòria de Francesc Godoy que es va imposar amb un temps de 0h 57:03 i d’Eva Ledesma (Club Esportiu Tri 4.40) amb 1h 04:13
 



A nivell individual els resultats del CAI Triatló en la classificació general van ser els següents:

3è Daniel Baraldés 1h 00:04

11è Marc Moreno 1h 01:18 

23è Joan Riera 1h 02:27

84è Ramon Lladó 1h 07:20

113è Pere Porta 1h 08:58

141è Sergio Mesas 1h 10:43

204è Víctor Gutiérrez 1h 14:53

212a Aïda Solà 1h 15:32

221è Pep Torras 1h 16:09

264è Enric Guix 1h 20:25

265è Víctor Ríos 1h 20:27 

271a Elena Baralbé 1h 20:55

286a Susanna Llopart 1h 21:59

306a Marta Prado 1h 24:55

CAI Triatló Petromiralles

martes, 17 de febrero de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ 2015, PRAT DE LLOBREGAT

Aquest diumenge 15 de febrer de 2015 es va celebrar a El Prat de Llobregat l'esperat Campionat de Catalunya per equips, duatló en format contrarellotge que va reunir un total de 65 equips masculins i 26 en èlit (equips A) i 49 equips masculins i 5 femenins en open (equips B,C,..) d'arreu de tot territori Català.
La duatló es va disputar en distancia sprint realitzant 5km de cursa a peu ( 4 voltes al parc Nou del Prat) 20 km de ciclisme ( 5 voltes en un circuit circular i tancat al transit) i per acabar 2'5 km de cursa a peu ( 2 voltes al parc)
La modalitat per equips obligava a formar conjunts d'un mínim de 3 duatletes i màxim 5 en noies i de 4 a 6 en nois, que havien de mantenir la formació conjunta en el transcurs de tota la cursa, puntuant sempre la 3a noia o el 4art noi en creuar la línia de meta.
La sortida de cada equip es donava cada minut. Aquest any, a diferencia d'altres,es va fer la sortida Open ( equips "B","C",...) a partir de les 9h del matí i la sortida élit que englobava el Campionat de Catalunya de duatló per equips ( equips "A") a les 12h.

Hi va haver una magnífica participació per part del Club Atlètic Igualada triatló presentant un  total de 21 duatletes distribuïts en 4 equips (3 masculins, 1 femení)

Les guanyadores en format élit van ser les noies del C.N.Vic amb un temps de 1:02:45 i en homes el Prat Distance Triatló amb un temps de 0:52:42.
L'equip femení "A" del CAI Triatló, format per: Elena Barlabé, Noemí Moreno, Lídia Borràs, Aïda Solà i Susanna Llopart van invertir un temps de 1:12:33 i va aconseguir una magnífica 12a posició de 26 equips.
L'equip masculí "A" del CAI Triatló, format per: Josep Martinez, Daniel Baraldes, Héctor Colom, Joan Riera, Marc Moreno van fer un bon paper, creuant la línia de meta amb un temps de  0:55:24 obtenint una brillant 11a plaça de 65 equips finalitzats. Els duatletes van saber jugar les seves cartes i van aprofitar fins l'últim moment el joc en equip.

Pel que fa al Campionat Open van finalitzar un total de 49 equips. Els guanyadors van ser el C.N.Vic en dones amb un temps de 1:13:17 i el Prat Distance Triatló en homes amb un temps de 0:55:47
L'equip "B" format per: Pere Porta, Ramon Lladó, Jordi Moreno, Josep M. Planell i David Aragon van obtenir una 14a posició i van invertir un temps de 1:02:39
L'equip "C" format per: Victor Gutierrez, Toni Salanova, Enric Guix, Josep Torras, Josep Manel Tapia i Josep Malave van obtenir una 39a posició i van invertit un temps de 1:12:17
 
 

lunes, 2 de febrero de 2015

II DUATLÓ DE CANYELLES 2015

El dissabte 31 de gener es va celebrar el II duatló de Canyelles, prova que donava el tret de sortida a la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.
En un matí fred, gairebé 300 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. Destaquem la bona actuació dels tres components que van formar l'equip igualadí en aquest prova inicial de la temporada, on debutaven Ramon Llado i Joan Montaner que van aconseguir una bona classificació. A més va sobresortir també el bon inici de temporada de l'altre component que formava l'equip, Josep Martínez que va estar disputant la prova en tot moment amb el grup capdavanter, marcant el ritme en el primer tram de córrer del primer grup d'escapats i aguantant dins el grup de favorits en el tram de ciclisme.
Els guanyadors absoluts de la prova foren Lucas Mola del FastTriatlon i Laura Gomez del CN Sabadell. Els resultats dels duatletes de l'equip igualadí van ser:

29é Josep Martínez
114é Joan Montaner
116é Ramon Llado