martes, 31 de marzo de 2015

DUATLÓ DE CERDANYOLA 2015

Daniel Baraldés i Marc Moreno del CAI Triatló Petromiralles classificats pel Campionat d’Espanya èlit de duatló

El passat diumenge els dos duatletes del CAI Triatló Petromiralles van aconseguir classificar-se pel Campionat d’Espanya de duatló en categoria elit, prova que es disputarà el pròxim 11 d’abril a la localitat de Sòria.

En aquesta ocasió la ja tradicional Duatló de Cerdanyola amb casi 400 participants, es convertia en un dels classificatoris pel Campionat d'Espanya, en un circuit de 5km de cursa a peu, un tram de 20km en bicicleta i finalitzant en una cursa a peu de 2,5km. Els dos duatletes van estar en tot moment en les posicions capdavanteres de la cursa intentant seguir l’estela del guanyador de la prova, Roger Roca (CERRR Igualada). Finalment Daniel Baraldés aconseguia pujar al podi en una brillant 2a posició i Marc Moreno entrava en una magnífica 5a posició tancant la bona actuació dels igualadins. En la prova femenina Laura Gomez (CN Sabadell) es proclamava guanyadora.

CAI Triatló Petromiralles

miércoles, 25 de marzo de 2015

XX DUATLÓ DE LA GARROTXA i XII DUATLÓ DE VALLFOGONA 2015

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles al duatló de la Garrotxa - Castellfollit

El diumenge 22 es va celebrar el XX duatló de la Garrotxa - Castellfollit de la roca, prova puntuable per al circuit català de duatló de carretera. La prova, amb molt bona organització va reunir 282 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme, amb un circuit molt bonic i alhora força exigent, va marcar les principals diferencies entre els participants.  Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Nan Oliveres Grau (CE where is the limit) i Paulina Kotfica (independent).
Per part del CAI triatló Petromiralles, bona actuació dels 3 representants igualadins, aconseguint una bona 11º posició en la classificació per clubs i destacant també la bona actuació d'en Josep Martinez lluitant en tot moment amb el primer grup que encapçalava la prova.
La resta de resultats del CAI triatló Petromiralles:
16º Josep Martinez
33º Joan Riera
116º Ramon Lladó

La duatló de Vallfogona tanca el circuit català de duatló de muntanya

El diumenge 22 es va celebrar el XII duatló de Vallfogona que a més era campionat de Catalunya absolut i per clubs de duatló de muntanya i marcava el final del circuit català de duatlons de muntanya.
La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser molt dura, el tram de córrer tenia força desnivell amb un constant pujar i baixar sense cap tram pla i amb certa dificultat tècnica. El circuit de BTT amb un terreny enfangat va endurir encara més la prova, en un circuit que ja de per sí era dur per les llargues pujades i baixades que no donaven ni un segon de descans als participants.
Els guanyadors absoluts, i per tan campions de Catalunya de duatló de muntanya han estat Joan Freixa del CERRR i Mercè Tussell del CN Reus Ploms. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 5 duatletes aconseguint uns molt bons resultats en aquesta dura prova:

Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips REUS 2015

El diumenge passat  8 de març es va celebrar a a Reus el Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips, una prova pionera en aquest esport. Cada club solament podia participar amb un màxim de 7 duatletes masculins i 5 duatletes femenines i solament puntuant els 4 primers en masculins i les 3 primeres en femenines. La competició va ser molt rapida i va constat de 5 kms a peu, totalment per asfalt, 20 kms en bicicleta realitzant dues voltes a un circuit pla i tallat al transit i per acabar 2,5kms a peu.
En categoria masculina el guanyador va ser el club Prat Distance Triatló amb un temps total dels 4 components de 4:07:23 i en categoria femenina l’equip C.N.Vic amb un temps de 3:31:39

Per part del CAI Triatló Petromiralles l'equip masculí va aconseguir una brillant 4a posició de 31 equips, demostrant la gran forma física dels components. Van sumar  un temps de 4:11:21 i va ser format per: Marc Moreno, Daniel Baraldés, Josep Martinez, Joan Riera,

L'equip femení va aconseguir una 11a possicio de 18 equips. L'equip va invertir un temps total de 4:01:35 i va ser format per  Aïda Solà, Elena Barlabé i Susanna Llopart.

Josep Maria Planell i Anna Noguera van ser desqualificats pels jutges i no van poder puntuar en l'equip.

lunes, 2 de marzo de 2015

DUATLÓ AMETLLA DEL VALLÉS 2015

Podi de Josep Maria Planell del CAI triatló Petromiralles  al duatló de l'Ametlla del Vallès

El dissabte 28 de febrer es va celebrar el duatló de l'Ametlla del Vallès, prova puntuable per la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.
En un dia solejat, 322 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El circuit tan al tram de córrer com de ciclisme va ser molt exigent per als participants, amb constants pujades i baixades. Destaquem el nou podi aconseguit pel jove duatleta Josep Maria Planell que va aconseguir entrar com a 3er junior, demostrant així el bon estat de forma en que es troba. A més, també van obtenir molt bons resultats la resta de components de l'equip igualadí (David, Ramon i Joan) aconseguint entre tots una molt bona 17ena posició per equips d'un total de 32 equips classificats.
Els guanyadors absoluts de la prova foren Joan Ruvireta del CN Vic i Marta Sanchez també del CN Vic. Els resultats dels duatletes de l'equip igualadí van ser: