martes, 6 de octubre de 2015

IV TRIATLÓ INT.NATUREMAN 2015

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 4º al triatló internacional Natureman de Verdon

El passat 4 d’octubre, a la localitat francesa de Verdon es va celebrar el triatló internacional Natureman, prova de mitja distancia on els participants van superar 2000 metres de natació, 90 km de ciclisme, i per acabar 20km de cursa a peu. La jove triatleta local Anna Noguera va fer una cursa molt regular i va aconseguir acabar en una excel.lent 4arta posició de la classificació general.

lunes, 5 de octubre de 2015

IRONMAN DE BARCELONA 2015

Bernat Vinyals del CAI triatló Petromiralles finisher a l’Ironman de Barcelona

El passat 4 octubre, a la població de Calella es va celebrar una nova edició de l’Ironman de Barcelona, prova que va comptar novament amb un gran èxit de participació i organitzatiu amb més de 2.600 inscrits. La prova mesos abans de la data va exhaurir totes les inscripcions disponibles.

Els participants van començar la prova a les 8:30h del matí, amb un mar força mogut van haver de fer 3.800metres de natació. A continuació van iniciar el tram de ciclisme on van superar 180km per la carretera de la costa i van finalitzar aquesta dura prova amb una marató (42 km de cursa a peu).

Per part del CAI triatló Petromiralles va debutar en aquesta distancia el triatleta Bernat Vinyals, aconseguint una brillant actuació i gaudint molt durant tota la prova. El Bernat va finalitzar la prova amb un excel.lent temps de 11hores00minuts47segons. Els seus parcials van ser:  natació(1h14m21s), ciclisme (5h25m13s), córrer (4h14m08s).
Per altra banda, l’atleta local Albert Moreno, després d’haver fet uns grans parcials de natació i ciclisme i estar lluitant en el top 10 de la general, va haver d’abandonar la prova per problemes estomacals al tram de cursa a peu. Des del club l’enviem molts ànims i estem segurs que tindrà moltes més oportunitats de participar en aquesta prova.

XIV TRIATLÓ INFANTIL D'IGUALADA 2015

El passat dissabte 3 octubre es va celebrar una nova edició de la triatló infantil d'Igualada, en aquesta ocasió la 14a edició de la prova que organitza cada any el Club Atlètic Igualada Triatló Petromiralles. La prova van comptar amb 170 inscrits d'arreu de Catalunya compresos entre les categories de prebenjamins fins als més grans, els cadets.
El temps, amb risc de pluja, finalment va aguantar i tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un gran dia d'esport i lleure. Els participants van iniciar la triatló a la piscina del complex infinit on van fer el tram de natació, a continuació van fer el tram de ciclisme pels voltants de l'estadi atlètic i per acabar van realitzar la cursa a peu per l'estadi atlètic d'Igualada. Prèviament a la prova la jove triatleta local Èlia Ibarra va fer una petita demostració de la triatló als més joves.
Una vegada finalitzada la prova tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un berenar amb xocolata. Des de el CAI triatló Petromiralles, agraïr la colaboració e implicació de tots els membres del club i voluntaris que van ajudar a que la prova es dugués a terme en perfectes condicions.

Recordem que durant els propers dies es penjaran fotos de la prova al facebook del Club Atlètic Igualada Triatló.