lunes, 25 de abril de 2016

TRIATLÓ DE BLANES - TERRES DE L'EBRE - FUERTEVENTURA - PENÍSCOLA 2016

Representants del CAI triatló Petromiralles als triatlons de Blanes, Terres de l'Ebre i Peñíscola

Diumenge 24 abril es va celebrar la segona jornada de la lliga de clubs corresponent al triatló de Blanes en distancia sprint amb 527 inscrits on l'equip igualadí va estar representat per Marc Codina (posició 170º) , Ramon Lladó (posició 245º), Marc Pallarès (posició 286º) i Ricard Solé (posició 367º), acabant tots ells la prova amb bones sensacions i aconseguint sumar punts per la classificació de la lliga de clubs catalana de triatló.

En paral.lel es va celebrar el campionat de Catalunya de mitja distancia amb el triatló de terres de l'Ebre amb distancies de 3000m de natació, 80km ciclisme i 20km de cursa a peu, on van participar Joan Riera aconseguint una brillant 18º posició de la general i en Joan Montaner entrant en 155º posició, demostrant els seus bons estats de forma en la preparació dels seus respectius Ironmans d'aquesta temporada.

A Fuerteventura en Bernat Viñals iniciava la temporada de triatlons amb la prova internacional del Challenge Fuerteventura, també de mitja distancia, tot i patir una punxada a la roda de la bici al inici del tram de ciclisme va aconseguir finalitzar la prova amb una molt bona 96º posició general.

Per últim, en aquest intens cap de setmana també va haver representació del club al triatló de mitja distancia de Peñíscola amb 1900m de natació 90km de ciclisme i 21km de cursa a peu on el triatleta Sergi Pujabet va aconseguir fer una cursa en progressió i finalitzar en una excel.lent 34º posició.

lunes, 18 de abril de 2016

TRAITLÓ CASTELLDEFELS 2016 - HALF TRIATLÓ ELCHE ARENALES - HALF AMETLLA

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles en l'inici del circuit català de triatlons

Excel.lent resultat de David Sevilla amb una 3º posició en la seva categoria
El diumenge 17 abril va arrancar la lliga de clubs i circuit català de triatló amb el ja tradicional FastTriatló celebrat al canal olímpic de Castelldefels.
La prova en distancia sprint (750m de natació, 20km de ciclisme i 5 km de cursa a peu) va comptar amb una gran participació de 494 inscrits, prova amb molt nivell que va ser guanyada pel triatleta internacional Nan Oliveres i la jove Laia Conesa, ambos del club FastTriatló.
Per part del CAI triatló Petromiralles destacar l'excel.lent 3era posició de David Sevilla dins la categoria de veterans, a més del bon inici de temporada de tot l'equip igualadí que va aconseguir una molt bona 13ena posició de la general de clubs.

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 5º al half triatló Elche Arenales

El diumenge 17 abril es va celebrar el triatló Elche Arenales amb distancia half: 1900m de natació, seguits de 90 km de ciclisme i per finalitzar 21 km de cursa a peu. La prova va ser molt exigent sobretot el tram de cursa a peu amb constant pujades. L'Igualadina Anna Noguera va aconseguir finalitzar 5º de la general en aquesta dura prova. La catalana Sara Loher i el basc Eneko Llanos van ser els guanyadors absoluts de la prova.

Representació també del CAI triatló a l'Ametlla
El mateix diumente 17 abril a la població Ametlla de mar també es va disputar un altre triatló amb la mateixa distancia half on també va haver representació del CAI triatló. En aquesta prova el triatleta Xavi Perdiguer del CAI triatló va aconseguir fidelitzar-la amb un bon registre de 5h35minuts

lunes, 11 de abril de 2016

DUATLÓ DE VIC 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles guanyadora de l'exigent duatló de Vic

Dani Baraldés aconsegueix una brillant 9º posició de la general

El diumenge 10 abril es va celebrar el duatló de Vic, prova puntuable per la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera. En un dia solejat, 414 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 7 km córrer + 33 km ciclisme + 3 km córrer. El tram de ciclisme, un dels més macos pels seus paratges i al mateix temps més exigents per la seva duresa amb constants pujades i baixades, com es habitual al duatló de Vic aquest tram va marcar les principals diferencies entre els participants. La prova va ser guanyada per Rodrigo Torres del AE Rockets i Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles que va demostrar el seu bon moment de forma just abans de l'inici de la temporada de triatlons. Destacar també la 10º posició de la general de Daniel Baraldés que va estar lluitant en tot moment amb el grup capdavanter de la prova i Oriol Castells 4º de la seva categoria i molt a prop del podi. La resta de resultats dels duatletes de l'equip igualadí van ser: