lunes, 30 de mayo de 2016

TRIATLÓ DE BILBAO - XVI TRIATLÓ MATARÓ - TRIATLÓ LLEIDA 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 4º al triatló internacional de Bilbao
Dissabte 28 de maig es va celebrar una nova edició del triatló internacional de Bilbao, en distancia half els participants van recórrer 1900m de natació per la ria de Bilbao, 90 km de ciclisme amb un circuit molt exigent i per acabar 21 km de cursa a peu. La prova va ser guanyada pel gallec Gustavo Rodriguez en categoria masculina i per la sueca Åsa Lundström en categoria femenina.
Per part del CAI triatló Petromiralles excel.lent 4º posició Anna Noguera que va finalitzar la prova amb un temps de 4h52minuts. En l’apartat masculí també van participar Daniel Baraldes debutant amb la distancia i aconseguint una molt bona 18º posició(temps de 4h39minuts)   i Jordi Domenech en la seva preparació de l’ironman també va fer una bona cursa finalitzant la prova en 123º posició (temps de 5h20minuts).

Representació del CAI triatló Petromiralles als triatlons de Mataró i Lleida
Diumenge 29 de maig es va celebrar la XVI edició del triatló ciutat de Mataró que va comptar amb gairebé 500 participants. La prova va ser guanyada per Jordi Garcia del FastTriatló i Claudia Luna del CN Mataró. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 256º Joan Prieto , 308º Oleguer Suñé i 309º Jose Colomar.

Per altra banda a Lleida es va celebrar la III edició del triatló distancia sprint i half a la població de Gimenells que va comptar amb 400 participants i una àmplia representació del CAI triatló Petromiralles. En distancia sprint, prova puntuable per a la lliga de clubs,  va ser guanyada per Joan Ruvireta del CN Vic i Paula Batlle del Cerdanyola. En la classificació per clubs, bons resultats de tots els components que va fer que el CAI triatló aconseguís una molt bona 13ena posició de la general. Els resultats individuals foren:

Joan Montaner del CAI triatló Petromiralles finisher a l’Ironman de Lanzarote

Dissabte 21 de maig es va celebrar la XXV edició de l’Ironman de Lanzarote, una de les proves més dures pel seu recorregut i clima en distancia Ironman. A les 8h del matí van pendre la sortida 1800 participants per recórrer 3800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42 km de cursa a peu. La prova va ser molt exigent degut al fort vent que es van trobar els participants i les altes temperatures. Per part del CAI triatló Petromiralles va participar el triatleta Joan Montaner, que va aconseguir finalitzar la prova amb un bon temps de 12 hores i 53 minuts i finalitzant en 48º posició de la seva categoria.

lunes, 9 de mayo de 2016

X TRIATLÓ DE SITGES 2016

Nombrosa representació del CAI triatló Petromiralles al X Triatló de Sitges
Grans resultats de Daniel Baraldés amb una  5ena posició i Elia Ibarra 3era cadet
El diumenge 8 de maig es va celebrar la X triatló de sitges. El dia s'aixecava amb un temps complicat i molta mar de fons, l'organització es va veure obligada a suspendre el tram de natació per garantir la seguretat de tots els participants i reestructurar la prova a duatló amb format de 5km de cursa a peu, 20km de ciclisme i 2,5km de cursa a peu.
La prova amb gran èxit de participació, va comptar amb un total de 500 inscrits, prova molt consolidada dins el circuit català de triatló. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Albert Parreño del FastTriatló i Laura Gomez del CN Sabadell. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent 3era posició en categoria cadet de la jove triatleta Elia Ibarra i la 5ena posició de la general de Daniel Baraldés lluitant fins els últims metres pel podi. A més molt bona actuació de tot l'equip masculí que aconseguia la 8º posició de la general d'un total de 37 equips classificats.

TRIATLÓ PER EQUIPS EL PRAT 2016 - IRONMAN 70.3 PAYS D'AIX 2016

El CAI triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de Triatló per equips del Prat
El diumenge 1 de maig, es celebrava  al Prat de Llobregat el ja tradicional campionat de Catalunya de triatló per equips, prova en format contrarellotge i sobre distància sprint. El dia va ser solejat però amb vent i baixa temperatura va fer que la prova s'endurís encara més.  El CAI triatló Petromiralles va estar representat per un equip masculí format per José Rios, Oleguer Suñé, Sergi Pujabet, Xavi Perdiguer, Josep Maria Planell i Marc Codina que va aconseguir una molt bona 35º posició de la general d'equips, amb un molt bon treball de tots els integrants de l'equip.  La victòria va ser per l'equip local de Prat triatló, proclamant-se així campions de Catalunya per equips.

Bernat Viñals a l'ironman 70.3 pays d'aix de França

Per altra banda el triatleta del CAI triatló Petromiralles va participar a l'ironman 70.3 pays d'aix de frança. Degut a les adverses condicions meteorològiques el segment de natació es va suspendre i els participants van completar 90 km de ciclisme amb molt de vent i 21 km de cursa a peu. El Bernat va aconseguir finalitzar la prova amb 4h44minuts i amb una molt bona 121º posició.