lunes, 25 de octubre de 2010

XI TRIATLÓ VILANOVA - AQUATLÓ BADALONA - TRIATLÓ GARMIN BCN 2010

Darreres actuacions de la temporada dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles.

El passat diumenge 10 d’octubre, es va celebrar el XI Triatló Vilanova i la Geltrú. Com a conseqüència de la tempesta de pluja i vent durant la nit del dissabte el triatló esprint previst va passar a convertir-se en aquatló, amb les distancies de 2,5 km cursa a peu, seguit de 1.000 metres natació a mar oberta i 2,5 km de cursa a peu per finalitzar.
Comentar que de manera involuntària es va realitzar a Vilanova l´ aquatló més gran celebrat mai a la península amb 630 inscrits i 430 finishers.
L’aquatló va ser guanyat per Albert Parreño del club VO2 amb un temps de 33:12 i Judith Corachan del C.N. Prat Triatló amb 39:31
Per part del CAI Triatló destacar la 2a posició de l’Anna Noguera en Categoria Juvenil amb un temps de 45:53.
L’equip masculí va estar format per l’Aleix i el Marc Carbonell que varen finalitzar en 67a i 227a posició i un temps de 41:28 i 48:07 respectivament.

Per altra banda, el dissabte 16 va tenir lloc a Badalona el Campionat Nacional de Catalunya i Grups d'Edat de Aquatló, (anul·lat el dia 12 per motius de seguretat) amb un dia fresquet però amb sol i poc més de 17ºC a la temperatura de l'aigua.
2,5 km de cursa a peu, 1000mts de natació seguits d'altres 2,5 km de cursa a peu.
En la classificació absoluta van guanyar Jordi Garcia (Junior) del CERRR STRANDS i Anna Flaquer del TEAM CALELLA.

Per part del CAI Triatló VA participar José-Roque Rios en el Grup d'Edat 45-49 amb un temps de 34':31" quedant en 6ª posició del grup.

El primer classificat va ser Rafael Gomez del C.N. MONTJUIC amb un temps de 29':20".

Per finalitzar la temporada triatlètica, es va disputar el Triatló Garmin de Barcelona amb les modalitats superesprint, sprint, olímpica i relleus. Per part del CAI Triatló Petromiralles, dos equips van participar en la modalitat de relleus. Van tenir l’oportunitat de compartir cursa amb grans especialistes de les tres disciplines. En la tram de natació, van participar figures internacionals com en Marcos Rivera, l’Erika Villaecija, l’Albert Medrano, i d’altres il.lustres com en Dani Serra o en Sergi Roure… tots amb marques en 1.500 al voltant de 15 minuts en piscina. Pel que fa al tram de bicicleta, fitxatges com professionals dels equips Orbea i Euskaltel entre altres. I en el tram de correr, a destacar en Marc Roig, campió d’Espanya de Mitja Marató, Roger Roca, i entre ells en Jose Granadero integrant, aquest darrer d’un dels equips d’Igualada.

L’equip format pel Jordi Escudé, el David Aragon i el Jose Granadero va quedar en una meritòria 11a posició amb un temps de 1:53:40. L’altre equip dels de l’Anoia va estar format pels germans Carbonell, l’Abel, l’Aleix i el Marc realitzant un temps de 2:01:00 quedant en 20a posició. Cal dir van participar més de 130 equips.

jueves, 7 de octubre de 2010

TRIATLÓ CALAFELL 2010

Un dia esplèndid, molt bona temperatura tant dins com fora de l'aigua i bastants meduses que s´havien convidat a l'esdeveniment.

750mts amb el mar molt calmada i aigua transparent, 20km de ciclisme en tres voltes al circuit urbà totalment tancat al trànsit i 5 km corrent pel passeig marítim.
Es van donar tres sortides diferents per als més de 600 participants, quedant en primera posició el polonès Marek Jaskolka amb un temps de 00:54:28 per davant d'Alberto Parreño i Xavi Llobet, en fèmines Núria Padrisa es va portar l'or amb un temps de 01:04:17