miércoles, 8 de julio de 2009

TRIATLÓ PONT DE SUERT 2009

El passat 5 de juliol a la capital de l’Alta Ribagorça es va celebrar la VI Triatló de Pont de Suert. La triatló que transcorre enmig d’uns paratges realment preciosos, va ser de tipus olímpica: 1.500m de natació al pantà d’Escales, 40km de ciclisme per una carretera a la que es feien 3 anades i tornades direcció Malpàs, amb el tràfic tallat i una magnifica cursa a peu de 10km , per camins de muntanya i amb uns desnivells que la feien realment dura.

El guanyador de la prova va ser per Xavier Llobet del C.T.Manresa que va invertir un temps de 01:54:19 i en categoria femenina la guanyadora va ser Montse Martinez del C.N.Reus Ploms amb un temps de 02:09:54 .

Els resultats dels quatre components del C.A.Igualada Triatló que hi van participar van ser:
112é David Aragon amb un temps de 02:25:18
118é Victor Gutierrez amb un temps de 02:29:10
122ª Elena Barlabé, amb un temps de 02:30:19, quedant 6ª fèmina absoluta
125é Ricard Solé amb un temps de 02:31:28

Felicitar als components masculins que van poder puntuar, obtenint una magnífica 14º posició per clubs.