jueves, 4 de febrero de 2010

DUATLÓ FOLGUEROLES 2010. Anna Noguera campiona de Catalunya junior de duatló de muntanya.

El passat diumenge, 31 de gener, es va disputar la 5a duatló de muntanya de Folgueroles. En aquesta edició, es disputava el Campionat de Catalunya Absolut de duatló de muntanya. Més de 300 duatletes es van donar cita a la línia de sortida per fer front al fred i als tres trams corresponents. En el primer, es van trobar amb una cursa a peu d’uns 6 km plena de fang i amb un circuit força tècnic. Seguidament, van realitzar uns 20 km de BTT amb un circuit molt variat amb zones tècniques, pistes, trialeres... I per acabar, una segona cursa a peu de 2,5 km on la duresa de la prova ja es feia notar.
Els guanyadors de la prova van ser el Francesc Freixer del C.N. Vic-ETB amb un temps de 1:31:25 i l’Emma Roca del CN Prat Triatló amb un temps de 1:51:46. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació de l’Anna Noguera que en la seva primera temporada s’ha proclamat Campiona de Catalunya junior de duatló de muntanya quedant en la novena posició de la classificació. Amb aquesta darrera actuació l’Anna s’assegura matemàticament la primera plaça en el circuït català de duatló de muntanya. Tanmateix, l’equip femení format per l’Anna, la Carol Jiménez i la Maria Casanova van assolir una fantàstica actuació quedant segones per equips.
Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Josep Malaver amb un temps de 1:54:21 quedant 70è absolut; José Roque Ríos amb un temps de 2:02:26 quedant 120è de la general i 21r de la seva categoria; Bernat Pla amb un temps de 2:08:24 quedant 152è de la general i 9è de la seva categoria; Carol Gimènez amb un temps de 2:20:15 quedant 8a de la classificació femenina; l’Anna Noguera amb un temps de 2:22:25 quedant 9a de la classificació femenina i 1a de la seva categoria; Ramon Prat amb un temps de 2:23:06 quedant 224è absolut; Maria Casanova amb un temps de 2:41:15 quedant 15a de la classificació femenina.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló serà el proper diumenge 7 de febrer a Odena.