miércoles, 3 de marzo de 2010

DUATLÓ PER EQUIPS DEL PRAT 2010

Les femines del CAI Triatló Petromiralles, Sotscampiones de Catalunya de duatló per equips.

Aquest cap de setmana, els duatletes del CAI Triatló Petromiralles van participar en el Duatló per equips del Prat i en el Duatló de muntanya de San Joan de les Abadesses, les dos el dissabte 27 de Febrer.

Al Prat hi havia en joc el Campionat de Catalunya de duatló per equips. Un duatló en format de contrarellotge per equips sobre les distàncies de 5 km a peu, 20 km de bicicleta de carretera i una darrera cursa a peu de 2,5 km. Els equips podien estar formats per un mínim de tr i un màxim de cinc corredors. Havien d’anar tots els components junts i el rellotge es parava quan el tercer dels components creuava la línia de meta. Els guanyadors absoluts van ser el C.N. Barcelona en classificació masculina i el C.N. Reus Ploms en femenina.
El CAI Triatló Petromiralles va presentar dos equips masculins i un de femení. L’equip femení format per la Carol Giménez, l’Anna Noguera i la Maria Casanova van confirmar el seu bon estat de forma emportant-se el sotscampionat català. Van realitzar una magnífica cursa anant en tot moment les tres duatletes juntes. Només una de les grans potències del triatló català com el C.N. Reus Ploms va poder còrrer més ràpid que les igualadines. Les tres anoienques van invertir un temps de 1:10:29. El primer equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va ser el format pel David Aragon, el Josep Cantero, l’Arturo Escribano i el Josep Malavé. Van realitzar un temps de 1:03:16 quedant en la posició 34a. El segon equip igualadí va ser el format pel Ricard Solé, l’Oscar Pérez, el Dani Segura i el David Sevilla. Van realitzar un temps de 1:03:32 quedant en la posició 36.
Per altra banda, el Jose Roque Ríos es va desplaçar fins a San Joan de les Abadesses per realitzar la 4a edició de la duatló de muntanya de la mateixa població on hi havia en joc el Campionat de Catalunya per grups d’edat. La prova es va disputar sobre les distàncies de 5 km a peu amb un recorregut força tècnic i amb contínues pujades i baixades; 20 km de btt amb fortes pujades, senders molt tècnics i baixades rapidíssimes; i acabant amb una darrera cursa a peu de 2,5 km. Els guanyadors de la prova van ser el Dídac Cuadros del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:28:15 i l’Emma Roca del C.N. Prat Triatló amb un temps de 1:43:23.
El Jose va relitzar una magnífica actuació amb un temps de 1:52:05 quedant 3r de Catalunya en el seu grup d’edat. D’aquesta manera, va tornar a pujar al podi del seu grup d’edat tal i com va fer al Campionat de Catalunya per grups d’edat de duatló de carretera a Reus.