miércoles, 17 de noviembre de 2010

VI DUATLÓ DE VILADECAVALLS 2010

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló de muntanya de Viladecavalls.

El passat diumenge, 14 de novembre, es va disputar la 6a duatló de Viladecavalls, prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya. La prova, que celebrava la seva sisena edició, va comptar amb gairebé 300 inscrits, dels quals 276 van poder creuar la línia d’arribada. Va constar d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 20 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3,5 km. Abans de la prova oficial, es va disputar la ja tradicional duatló infantil que va comptar amb la participació de més de 100 petits i petites atletes.

Els guanyadors de la prova van ser l’Ever Alejandro Gomez del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:30:29 i la Ester Hernandez del CN Reus Ploms amb un temps de 1:51:30.
Per part del CAI Triatló, va participar l’Oscar Pèrez. Va realitzar un temps de 1:58:03 i quedar 135è a la classificació general.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló Petromiralles serà el proper diumenge 21 de novembre a Balaguer.