lunes, 4 de marzo de 2013

XVIII DUATLÓ DE LA GARROTXA 2013

El CAI Triatló Petromiralles participa a la Duatló de la Garrotxa

El passat diumenge 3 de març, més de 274 duatletes van participar a la XVIII Duatló de la Garrotxa que es realitzà al municipi de Castellfollit de la Roca. En aquesta ocasió s’acollia el Campionat Nacional per Categories, en un circuit molt ràpid i rodejat d’espectaculars paisatges. En la cursa es van recórrer les distàncies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2 km córrer.
Els guanyadors absoluts de la prova van ser Pau Castelellvell del Fasttriatlon en categoria masculina, i Laura Gómez del Triatlon Ferrol en categoria femenina.
L’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va quedar classificat en 5é lloc d’un total de 24 equips, assolint el quart lloc en el ranquing de clubs del circuit català de duatlons de carretera.
Per categories, destacar la bona actuació d’Oriol Duran i Neus Lladó classificant-se en 5é i 6é lloc en categoria Sub-23. A nivell individual els resultats van ser els següents, 10è Daniel Baraldés, 32è Oriol Duran , 41è Joan Riera, 56è Enric Vidal i 248è Neus Lladó.