martes, 25 de junio de 2013

CAMPIONAT ESPANYA TRIATLÓ SPRINT ALTAFULLA 2013

Representants del CAI triatló Petromiralles al Campionat d'Espanya de triatló
Brillant 9é lloc de Marc Codina en la seva categoria
Durant el cap de setmana del 22  i 23 de juny es va celebrar a la població tarraconense d'Altafulla el campionat d'Espanya de triatló sprint, sobre les distancies de 750m de natació seguits de 19km de ciclisme i finalment 5km de cursa a peu.
Durant tot el cap de setmana, van participar més de 900 triatletes en les diferents proves.  A més molt públic va estar animant i gaudint de totes les proves celebrades. Dissabte va ser el torn per a les categories de cadets, grups d'edat i paratriatló, i diumenge van prendre la sortida les categories de juniors i elit.
Pel que fa als representants igualadins del CAI triatló Petromiralles, tots van prendre la sortida dissabte a la tarda en la categoria de grups d'edat.  La prova va estar marcada per un fort onatge que va dificultar molt el tram inicial de natació, i per una forta pujada en el tram de ciclisme d'uns 300 metres amb una pendent màxim del 15% que va fer que els participants haguessin d'esforçar-se al màxim. El tram de córrer planer, va transcórrer pel passeig marítim i carrers d'Altafulla. Els representants del CAI triatló Petromiralles van obtenir uns molt bons resultats en una prova d'àmbit nacional i amb molt nivell dels participants. Destacar l'excel·lent resultat de Marc Codina, que va finalitzar la prova en 9é lloc del seu grup d'edat.
La resta de resultats del CAI triatló Petromiralles son:
9é Marc Codina (grup d'edat 20 - 24)
16é Daniel Baraldes (grup d'edat 30 - 34)
33é Daniel Segura (grup d'edat 30 - 34)
73é Joan Lara (grup d'edat 30 - 34)
15é Francesc Lladó (grup d'edat 50 - 54)

CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario