lunes, 27 de octubre de 2014

CLASSIFICACIÓ RÀNQUING DE CLUBS 2014

Excel.lent classificació del CAI Triatló Petromiralles al rànquing de clubs 2014
L'equip femení 7é i el masculí 5é a la classificació final del rànquing de clubs
El passat divendres 24 d'octubre la federació catalana de triatló va publicar el rànquing oficial de clubs corresponent a la temporada 2013-2014. En aquest rànquing s'inclouen totes les proves puntuables de la federació catalana de triatló en les diferents modalitats: duatló de muntanya, duatló de carretera, triatló de muntanya, aquatló i triatló.
A nivell femení, l'equip a finalitzat en 7ena posició d'un total de 55 equips i l'equip masculí s'ha classificat en 5ena posició d'un total de 97 equips. Tan l'equip femení com masculí han realitzat una brillant temporada, la millor en l'historia del club, reflexada així amb la classificació final del rànquing català de clubs, on gràcies a l'esforç e implicació de tots els components del CAI triatló Petromiralles s'han pogut aconseguir aquestes excel.lents fites.  Els guanyadors absoluts del rànquing de clubs han estat a nivell femení l'equip del CN Prat Triatló i en masculí el CN Vic ETB.
Des de el club volem agraïr l'implicació i esforç de tots els components, ja que en una temporada tan llarga com es la de duatló-triatló, sense l'esforç i participació de tots els components del club no s'hagués pogut aconseguir aquesta brillant classificació.
Adjuntem imatge de la classificació del rànquing de clubs i també imatge de l'últim sopar de club realitzat el passat dissabte. No hi van poder assistir tots els components del club, però sens dubte que gràcies a tots els components d'aquest gran equip, junt amb l'actual escola esportiva de triatló ja consolidada i en ple creixement, faran que puguem repetir en les pròximes temporades aquests brillants resultats.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario