lunes, 29 de febrero de 2016

DUATLÓ DE RUBÍ 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles campiona de Catalunya de duatló de carretera

El diumenge 28 es va celebrar a Rubí el campionat de Catalunya de duatló de carretera en la modalitat de distancia olímpica. La prova, amb molt bona organització va reunir  un total de 437 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distancies de 10 km córrer + 40 km ciclisme + 5 km córrer. El tram de ciclisme, amb un circuit  força exigent, va marcar les principals diferencies entre els participants.  Els guanyadors absoluts de la prova i campions de Catalunya de duatló van ser el Fenando Lopez Sagredo i l'Anna Noguera que va realitzar un molt bona cursa en el grup capdavanter en tot moment.

També cal destacar la 4arta posició junior del Carlos Cervera en la que era el seu debut en distancia olímpica i va fer una molt bona cursa molt a prop del podi.