domingo, 12 de julio de 2009

ELS KILOMETRES DEL CAP DE SETMANA




El divendres 10/7 tal com estava previst uns quants triatletes, el Toni, el Jordi, el Victor, el José, el Ricard i uns amics del José, van anar a seguir el Tour de France al coll de Serra Seca de 1ª categoria. Ja que estaven alla es va aprofitar per fer una tirada llarga i fer unes quantes pujadetes i baixadetes que el nostre president ens tenia preparades per que no perdesim la forma i a veure si podia reclutar gent per anar pujar ports aquest estiu.
La pujada a Serra Seca va esser espectacular, amb un ambient impressionant, molta gent esperant el Tour 4 hores avans, molta gent amb bici que feien el mateix recorregut, en fi exepcional. Varem anar a dinar a Cambrils, vam veure la caravana tot dinan i despres alguns van pujar un altre port amb bici i altres a peu, varem situar-nos per veure pasar els corredors (trenta segons).
Per la tarde varem pujar al coll de Jou i varem baixar a Solsona, a mes d'un la ruta s'ens va fer llarga i el troç de Solsona a Tora el varem patir mes del compte. El Jose va decidir emportar-se un record de la sortida i va caure en una curva plena de gravilla, fent-se unes quantes ratllades per tot arreu.
Una gran sortida de les que fan equip i de les que es parla amb posteriors esmorçars.

El diumenge amb l'objectiu de fer una tirada llarga i sobretot rodar, L'Elena, el Toni i el Ricard i uns companys del CAI i uns del grup PINYONS van enfilar cap a Pons, on es va arrivar fent relleus a una mitja de 30 Km/h. Esmorçar al Xalet i despres a seguir, l'Elena amb els companys varen seguir per Agramunt, Cervera e Igualada amb un total de 152 KM, el Ricard va tornar per la mateixa carretera amb un grup de Vilanova amb un total de 125 Km i el Toni es va quedar a Pons esperant a la Marisol. Una sortida agradable, amb gent nova i coneguts que tambe es un forma de fer equip i de fer que els triatletes siguem un referent a l'hora de fer sortides amb bici a la comarca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario