miércoles, 9 de diciembre de 2009

I DUATLÓ SOLSONÉS 2009

Quatre podis dels duatletes del CAI Petromiralles Triatló a la Duatló de muntanya de Solsona.
El passat dissabte, 5 de desembre, es va disputar la 1a duatló de muntanya de Solsona. Més de 140 duatletes es van donar cita a la línia de sortida per completar els tres trams corresponents. En el primer, els esperava una cursa a peu de 4 km que transcorria per una pista forestal paral·lela al pantà de Sant Ponç, al principi força plana però amb fortes rampes a mitjans del recorregut. El tram de btt, de 21 km, començava amb una exigent pujada, seguida d’una forta baixada per arribar al pla per rodar al voltant del pantà. I per acabar, es van realitzar els darrers 4 km a peu que començaven amb una forta rampa on els duatletes notaven els km acumulats de tota la cursa.
Els guanyadors de la prova van ser el Francesc Freixer del C.N. Vic-ETB amb un temps de 1:13:47 i l’Alba Xandri del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:28:07.
Cal resaltar la gran actuació que va realitzar l’equip de duatletes del CAI Triatló, que amb quatre podis, es va convertir en el club més premiat de la jornada. L’equip masculí va quedar en 6a posició, i el femení va pujar al podi com a 1r classificat. Els altres tres podis, els van completar l’Anna Noguera a la categoria junior, la Marisol Oliva a Veteranes 1, i el Toni Salanova a Veterans 2. Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Josep Malavé amb un temps de 1:25:44 quedant 36è absolut; José Roque Ríos amb un temps de 1:31:22 quedant 67è de la general i 10è de la seva categoria; Maria del Mar Franco, que debutava com a membre del CAI Triatló, amb un temps de 1:39:31 quedant 6ª de la classificació femenina; el Toni Salanova amb un temps de 1:39:32 quedant 89è de la general i 1r de la seva categoria; l’Anna Noguera amb un temps de 1:45:22 quedant 7ª de la classificació femenina i 1r de la seva categoria; Marisol Oliva amb un temps de 2:03:55 quedant 12ª de la classificació femenina i 3ª de la seva categoria.
La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló serà el proper diumenge 13 de desembre a Lleida.