miércoles, 10 de noviembre de 2010

VIII DUATLÓ VALLFOGONA DEL RIPOLLÉS

Duatló de Vallfogona: primera duatló de muntanya de la temporada i primer podi per l’Anna Noguera del CAI Triatló Petromiralles.

El passat 7 de novembre es va disputar la 8a duatló de Vallfogona donant inici a la temporada 2010-2011 de duatlons de muntanya. La popular i espectacular prova del Ripollès va comptar amb 122 participants, i constava d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 22 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3 km.
Els guanyadors de la prova van ser l’Aleix Fàbregas del CTSJ Abadesses amb un temps de 2:02:16 i l’Isabel Eizmendi del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 2:45:59.
Per part del CAI Triatló Petromiralles, va participar l’Anna Noguera que va començar la temporada com va acabar la passada: amb un nou podi. La igualadina va realitzar un temps de 2:51:27 només essent superada per la Isabel Eizmendi. D’aquesta manera, va entrar a la línia d’arribada com a segona fèmina en la classificació general i primera en la categoria júnior.
La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Traitló Petromiralles serà el proper diumenge 14 de novembre a Viladecavalls.