viernes, 3 de diciembre de 2010

II DUATÓ DE VILADRAU 2010

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló de muntanya de Viladrau

El passat diumenge, 28 de novembre, es va disputar la 2a duatló de Viladrau, prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya de la Federació Catalana de Triatló i organitzada pel C.N. Vic-ETB. La prova va comptar amb 272 inscrits, dels quals 248 van poder creuar la línia d’arribada. Va constar d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 24 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3 km. La segona edició d’aquesta prova es va caracteritzar per les dures condicions ambientals i l’exigència tècnica dels diferents traçats.
Els guanyadors de la prova van ser el Francesc Fréixer del Grup Esportiu Esteve amb un temps de 1:50:22 i la Montse Martíez del CN Reus Ploms amb un temps de 2:27:27.
Per part del CAI Triatló Petromiralles, va participar el Pep Torras que després de dues temporades, tornà al club igualadí realitzant un temps de 2:29:29 quedant 113è absolut.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló Petromiralles serà el proper diumenge 5 de desembre a Solsona.