miércoles, 15 de diciembre de 2010

II DUATLÓ MUNTANYA SOLSONA 2010

Duatletes del CAI Petromiralles Triatló a la Duatló de muntanya de Solsona.

El passat dissabte, 12 de desembre, es va disputar la 2a duatló de muntanya de Solsona. 200 duatletes es van donar cita a la línia de sortida per completar els tres trams corresponents. En el primer, els esperava una cursa a peu de 5,2 km que transcorria pels voltants del pantà de Sant Ponç. Al principi força plana però amb fortes rampes a la part intermitja del recorregut. El tram de btt de 24,3 km amb un circuit lleugerament modificat respecte el de l’any passat incloent-hi en aquesta ocasió un parell de zones tècniques de baixada i algun sender. La resta del recorregut, igual que a l’edició anterior, envoltava el pantà sense cap dificultat i amb un traçat molt ràpid. I per acabar, es van realitzar els darrers 3,5 km a peu que començaven amb una forta rampa on els duatletes notaven els km acumulats de tota la cursa.

Els guanyadors absoluts van ser en Pau Zamora del CE Triatló Distance amb un temps de 01:27:35 i la Montse Martínez del CN Reus Ploms en 01:44:43. Per part de l’equip de duatletes del CAI Triatló Petromiralles van participar-hi cinc membres de l’equip masculí: el Jose Roque Ríos, l’Antonio Martínez, el Jordi Costa, el Joan Noguera i el Toni Salanova.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: José Roque Ríos amb un temps de 1:49:25 quedant 88è de la general i 22è de la seva categoria; l’Antonio Martínez amb un temps de 1:50:42 quedant 92è de la general i 23è de la seva categoria; el Jordi Costa amb un temps de 2:01:23 quedant 156è absolut, el Joan Noguera, que debutava com a membre del CAI Triatló Petromiralles, amb un temps de 2:02:30 quedant 163è de la general i 47è de la seva categoria; i el Toni Salanova amb un temps de 2:06:21 quedant 178è de la general i 7è de la seva categoria.

viernes, 3 de diciembre de 2010

II DUATÓ DE VILADRAU 2010

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló de muntanya de Viladrau

El passat diumenge, 28 de novembre, es va disputar la 2a duatló de Viladrau, prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya de la Federació Catalana de Triatló i organitzada pel C.N. Vic-ETB. La prova va comptar amb 272 inscrits, dels quals 248 van poder creuar la línia d’arribada. Va constar d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 24 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3 km. La segona edició d’aquesta prova es va caracteritzar per les dures condicions ambientals i l’exigència tècnica dels diferents traçats.
Els guanyadors de la prova van ser el Francesc Fréixer del Grup Esportiu Esteve amb un temps de 1:50:22 i la Montse Martíez del CN Reus Ploms amb un temps de 2:27:27.
Per part del CAI Triatló Petromiralles, va participar el Pep Torras que després de dues temporades, tornà al club igualadí realitzant un temps de 2:29:29 quedant 113è absolut.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló Petromiralles serà el proper diumenge 5 de desembre a Solsona.