sábado, 8 de enero de 2011

VI DUATLÓ DE CABRILS 2011

Duatletes de muntanya del CAI Petromiralles Triatló a la Duatló de Cabrils.

El passat diumenge, 2 de gener, es va disputar la 6a duatló de muntanya de Cabrils. La prova de la població del maresme va ser la primera del nou any. Organitzada per la secció de triatló del “Piri”, va comptar amb gairebé 300 duatletes. En el primer tram van haver de completar 5,3 km de cursa a peu que començava amb una lleugera baixada per, tot seguit, visitar el casc antic i pujar per uns senders de fortes pendents on els esportistes van haver de caminar en un parell de trams. El sector de bicicleta de muntanya va comptar amb un traçat de 23 km amb els 7 primers per una pujada sense descans per pista i asfalt. Tot seguit, començava el circuit autèntic de muntanya alternant fortes baixades, senders i fortes pujades amb un terreny mullat, enfangat i sorra solta. Per finalitzar, els duatletes van haver d’afrontar els 2,2 km últims de cursa a peu també exigents com en el primer tram.

Els guanyadors de la prova van ser el Pau Zamora del CE Triatló Distance amb un temps de 01:39:38 i l’Ester Hernandez del C.N. Reus Ploms amb un temps de 02:01:55. Per part del CAI Petromiralles Triatló, van participar l’Antonio Marínez, el Jose Roque Ríos i el Josep Mª Solà. La bona actuació dels tres components de l’equip masculí permet situar-se al CAI Triatló Petromiralles en la 12a posició en la primera divisió de duatló de muntanya de la lliga de clubs.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: l’Antonio Martínez amb un temps de 02:07:22 quedant 84è en la classificació general i 21r de la seva categoria; el José Roque Ríos amb un temps de 2:12:32 quedant 102è en la classificació general i 28è de la seva categoria; i el Josep Mª Solà amb un temps de 2:28:55 quedant 173è absolut.