jueves, 20 de septiembre de 2012

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a Berga i a Sant Vicenç de Castellet 2012

El passat dimarts 11 de setembre es va disputar el triatló popular de Sant Vicenç de Castellet, organitzat pel C.N. Castellet. Ivan Herruzo, amb un temps de 59:24, va ser el primer en completar els 500 metres en piscina, els 20 km de bicicleta i el 4’5 km de cursa a peu que es van haver de realitzar per creuar la línia de meta.

Per part del CAI Triatló Petromiralles, van participar el Víctor Gutiérrez que va realitzar un temps de 1:04:18 quedant 16è de la general i 9è de la seva categoria; i el Jordi Jose que va fer un temps de 1:11:24 quedant 27è de la general i 16è de la seva categoria.

Per altra banda, el passat diumenge 16 de setembre es va disputar el triatló de llarga distància Salfish Half de Berga en les distàncies de 1900 metres de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu. La prova, de gran duresa  pel desnivell al tram ciclista i la calor a la cursa a peu, va ser guanyada pel Cesc Godoy amb un temps de 3:53:42.

Per part del CAI Triatló Petromiralles van participar l’Aleix Carbonell i el Josep Malavé. L’Aleix Carbonell va realitzar un temps de 4:56:22 quedant en una meritòria 74a posició absoluta. El Josep Malavé va realitzar un temps de 5:42:17 quedant 309è absolut.