miércoles, 3 de octubre de 2012

CHALLENGE BARCELONA 2012

Ricard Solé, del CAI Triatló Petromiralles, “finisher” al triatló de llarga distància Challenge Barcelona-Maresme.

El passat diumenge, 30 de setembre, es va disputar a la ciutat de Calella el triatló de llarga distància Challenge Barcelona-Maresme en les tradicionals distàncies d’Ironman: 3.800 mts de natació al mar,180 km de bicicleta de carretera i acabant amb una marató (42 km).

Per part del CAI Triatló Petromiralles va participar el triatleta de llarga distància Ricard Solé que va afrontar la prova amb una llarga i bona preparació.

Tot i que el cap de setmana va començar amb una meteorologia bastant inestable, diumenge va fer un molt bon dia per la pràctica del triatló de llarga distància, poc vent i una temperatura suau. 1187 triatletes van poder creuar la línia de meta.

El Ricard Solé va fer el tram de natació en un temps de 1:20:43, tot seguit va anar a la zona de transició per preparar el material pel tram ciclista i va completar els 180 km en un temps de 5:58:55. Per acabar, va arribar la part més dura de la prova, la marató. Va realitzar els 42 km de cursa a peu en un temps4:07:20.  Finalment va creuar la línia de meta en un temps de 11:34:26.
Va arribar en la posició 694 de la general i en la posició 75 de la categoria G45-49M.