lunes, 28 de enero de 2013

III DUATLÓ GRANOLLERS 2013

Excel·lent 5é lloc del CAI triatló PETROMIRALLES  al Duatló de Granollers
El diumenge 27 es va celebrar el III duatló Ciutat de Granollers, prova que transcorria dins el circuit de Montmeló, i que donava el tret de sortida a la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.

En un matí fred, 402 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distàncies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme va ser molt ràpid, ja que dins el circuit de Montmeló els duatletes van poder rodar a grans velocitats en un circuit segur. Destaquem la brillant actuació de tot l'equip masculí del CLUB ATLÈTIC IGUALADA TRIATLÓ PETROMIRALLES, que va quedar classificat en 5é lloc d'un total de 35 equips classificats. Recordem que aquest any l'equip masculí s'estrena a la màxima categoria, la primera divisió.

A nivell individual destaquem la gran actuació del duatleta igualadí Dani Baraldés, que va estar en tot moment lluitant per les primeres places i que finalment aconseguia entrar en un brillant 12é lloc de la classificació general. Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Xavier Torrades del CN Reus Plom en categoria masculina, i l'Anna Rovira del Team Calella Triathlon en categoria femenina.