lunes, 25 de febrero de 2013

I DUATLÓ DE MUNTANYA D'IGUALADA 2013

Excel·lents resultats del CAI Triatló Petromiralles al I Duatló de muntanya d'Igualada

El dissabte 23 es va celebrar el I duatló de muntanya d'Igualada. Tot i les inclemències meteorològiques prop d'un centenar de duatletes van desafiar la neu i el fred i van prendre la sortida en aquesta primera edició del duatló de muntanya.
Degut a la nevada de la nit de divendres, dissabte l'organització va haver de modificar el circuit de bici i es va reduir a 12 km per tal de garantir la seguretat de tots els participants.Tot i el fred i la neu, els participants van gaudir molt d'un recorregut en bici amb trams tècnics i acompanyats de neu. El format de la prova va ser de 5 km corrent, seguit de 12 km de BTT i van acabar amb 3 km corrent.

El guanyador absolut de la prova va ser l'Enric Vidal del CAI triatló Petromiralles, seguit del Carles Torrents del FEEC i en tercer lloc entrava Marc Codina també del CAI triatló Petromiralles.
En l'apartat femení la guanyador fou Nuria Espinosa del Triatló Granollers, seguida de la duatleta local Lídia Borràs del CAI triatló Petromiralles que va fer uns dels millors parcials de bici, i en tercera posició l'acompanyà al podi la Laura Cedran del FEEC.