lunes, 25 de noviembre de 2013

Representació anoienca a les duatlons de l'Ametlla del Vallès i Gavà 2013

El passat diumenge, quatre representants del CAI Triatló Petromiralles, van despaçar-se a l'Ametlla del Vallés per participar en una de les dualtlons més antigues de Catalunya, i també de les més dures. Un dia amb sol i sense aire, i amb un sòl en perfectes condicions per la pràctica de l'esport després de les plujes caigudes els últims dies.
El duatló consta de 6 km corrents, un circuit de btt de 21 km bastant dur, però molt divertit, on l'organització s'ha esmerat per buscar molts corriols, i per acabar 3 km novament corrents. Només recalcar les dues punxades que el David Aragón va patir en el sector de btt.
L'Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) i Nuria Lauco ( C.T. Granollers ) han estat els guanyadors masculí i femení respectivament.

Els resultats van ser els següents:
POS.     93      PLA PRAT, BERNAT     2:19:12
POS.     102       ARAGON HERNAEZ,  DAVID     2:22:03
POS.     122      COSTA SUBIRANA, JORDI     2:29:31
POS.     135      SEGURA CHECA, DAVID     2:34:46 



També diumenge, a Gavà, es va celebrar la II Duatló infantil. Aquest any amb participació per primera vegada de l'escola de triatló del CAI Triatló Petromiralles, que hi va desplaçar cinc esportistes de 7 a 14 anys.

Les distàncies que van haver de recórrer els esportistes anaven en funció de la categoria. Així la cadet de la Llacuna, Mar García, va córrer 1.630m, va pedalar 5.500m i va acabar amb un tram de cursa de 775m. Després de tot això va aconseguir la segona posició.

L'infantil Oriol Castells va realitzar les següents distàncies, 1.630m - 3.700m - 775m i va acabar en la 5a posició. 

Posteriorment, va ser el torn dels alevins, que competien sobre les distàncies de 1.100m - 2.000m - 775m, la representant femenina, Marta Segura,  va acabar 2a i amb medalla de plata. Mentre que el representant masculí, Albert Parera, va realitzar una gran cursa, anant de menys a més. 

La representació del club va concloure amb la participació de la més petita, la prebenjamí  Júlia Oliveras que va realitzar una molt bona cursa, lluitant fins al final, tot i que li va sortir la cadena al final de la segona volta en bici. Aquesta va haver de córrer 580m, pedalar 1.300m i acabar amb un tram a peu de 550m.

Cal felicitar a tots els participants, ja que eren debutants en aquesta disciplina i van competir amb moltes ganes i il•lusió. Van gaudir molt d'un gran ambient esportiu i d'una modalitat que cada cop capta més adeptes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario