miércoles, 9 de abril de 2014

CAMPIONAT ESPANYA ÈLIT DUATLÓ 2014

Gran actuació de Daniel Baraldés del CAI Triatló Petromiralles al Campionat d’Espanya èlit de duatló.
El duatleta del CAI Triatló Petromiralles, Daniel Baraldés, va participar el passat diumenge en el Campionat d'Espanya de duatló en categoria elit, celebrat a la ciutat asturiana d'Avilés. En aquesta ocasió 101 duatletes van prendre part a la sortida en un recorregut en format sprint de 5km de cursa a peu, 20km de bicicleta i 2,5km a peu.
Els primer 5km es van córrer molt ràpid i formant-se diferents grups, el primer encapçalat per l'actual subcampió del món Emilio Martín i acompanyat de 12 homes. En el tercer grup, ja més nombrós es va situar Baraldés que en el tram de bicicleta juntament amb altres duatletes van intentar contactar amb el segon grup, però la falta d'enteniment en el grup va comportar que al final arribessin a la transició més de 30 duatletes. Baraldés, tot i el caos en la zona de box per deixar la bicicleta, va intentar treure rèdit de la cursa peu, marcant un bon parcial i finalment creuant la línia d'arribada en la 28a posició de la general amb un temps de 00:59:16.
El primer classificat va ser David Castro, de l’equip Triatlón Rodense, amb un temps de 00:56:56, proclamant-se campió d'Espanya i en categoria femenina la guanyadora va ser Miriam Casillas, del Triatlón Ferrol, amb un temps de 01:05:10.
A partir d'ara Baraldés inicia la preparació per participar en el Campionat del món en grups d'edat de 30 a 34 anys, que es disputarà el pròxim 1 de juny a Pontevedra.