lunes, 19 de mayo de 2014

III FASTTRIATLÓ 2014

III FASTTRIATLÓ
Molt bons resultats dels components del CAI triatló Petromiralles al FastTriatló de Castelldefels
El dissabte 10 maig es va celebrar al canal olímpic de Catalunya (Castelldefels) la tercera edició del Fasttriatló. La prova va comptar amb una gran participació de 800 triatletes distribuïts en diferents sortides. El dia solejat i la bona temperatura va fer que els participants poguessin gaudir d'unes condicions immillorables per a la pràctica d'aquest esport.
La prova consistia en un primer tram de 750 metres de natació al canal olímpic, seguits de 20 km de ciclisme amb un circuit on els participants feien 3 voltes. I per acabar 5 km corrent pel voltant del canal olímpic. Els guanyadors absoluts de la prova van ser el triatleta internacional Cesc Godoy  i la triatleta lleidatana Eva Ledesma. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant una molt bona classificació per equips on es va aconseguir  l'11ena posició entre un total de 33 equips clasificats, i la 5ena posició de la lliga catalana de segona divisió.
Destacar també que el Jordi Vidal va patir una caiguda en el tram de ciclisme quan es trobava dins el grup dels primers 20 classificats. Per sort tot va acabar en un cop i el triatleta local va poder finalitzar la prova tot i les molèsties del cop.