viernes, 8 de agosto de 2014

TRIATLÓ D'ANDORRA I AQUATLÓ CUNIT 2014

Nombrosa participació del CAI Triatló Petromiralles al Triatló d’Andorra.

Daniel Baraldés i Aïda Solà entre els 10 primers de la classificació general

El passat diumenge 850 triatletes es van donar cita a la tercera Triatló d’Andorra, dins el circuit Skoda Triathlon Series. Un grup nombrós de triatletes del CAI Triatló Petromiralles es van desplaçar fins al Principat per participar-hi.

La prova es va diputar en format de distància olímpica i sprint, tot i que per motius de seguretat es va reduir la natació a una volta de 750m en distància olímpica, ja que l’aigua del llac d’Engolasters estava a 14,5ºC. El tram de ciclismes es va caracteritzar per un fort descens i l’ascens al port de Comella, i la carrera a peu es va realitzar en el Parc Central d’Andorra la Vella.

En distància olímpica, el guanyador de la prova va ser Brice Daubord amb un temps de 01h 46m 11s i en la categoria femenina la guanyadora va ser Anabel Gracia amb una marca de 02h 13m 47s; en distància sprint els guanyadors van ser el Aurelien Lescure amb un temps de 00h 56m 08 i la Ludivine Lequin amb un temps de 1h 13m 15s.

Destacar el debut en triatló dels companys, David Estapé, Francesc Torra, Carlos Fernández, i d’Aïda Solà que a més assolia la 7ª posició en distància sprint amb un temps de 01h:22:20.

Els resultats oficials dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles en distància olímpica van ser els següents:

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles a l’Aquatló de Cunit

Diumenge 27 de juliol, a la població de Cunit es va celebrar la tercera edició del aquatló de Cunit, prova puntuable per a la lliga de clubs i que a més en aquesta edició era campionat de Catalunya d’aquatló.

La prova consistia amb un primer tram de 2,5km corrent, seguits de 1000 metres de natació i per acabar 2,5km corrent. La prova va comptar amb 192 participants i els guanyadors absoluts foren Quim Sanchez del FastTriatlón i Belen Hidalgo del Cerdanyola. Per part del CAI triatló Petromiralles 6 representants que van obtenir els següents resultats: