lunes, 7 de diciembre de 2015

70.3 BAHRAIN 2015

Albert Moreno del CAI triatló Petromiralles 8° al triatló 70.3 de Bahrain.

Dissabte 5 de desembre els igualadins del CAI triatló Petromiralles Albert Moreno i Bernat Vinyals van participar al triatló internacional Ironman 70.3 de Bahrain. L'organització degut a les males condicions de la mar va suspendre el tram de natació convertint la prova en un duatló on els participants van fer 90 km de ciclisme i 21 km de cursa a peu. L'Albert després d'un gran tram de ciclisme ha una mitjana de 44km/h i una gran cursa a peu amb 1h14m va aconseguir una brillant 8ena posició de la general en una prova amb un gran nivell de triatletes internacionals.
Per altra banda en Bernat Vinyals,  seguint amb la bona progressió d'aquest final de temporada va tornar a fer una molt bona cursa de menys a més que li va permetre finalitzar en una magnífica 42ena posició de la seva categoria, tot i patir una caiguda en bici es va poder recuperar i finalitzar la prova amb molt bones sensacions i fent una gran remuntada en el tram de cursa a peu.