lunes, 11 de julio de 2016

AGUATLÓ TORREDEMBARRA - IRONMAN VITORIA - CAMP.CAT.TRIATLÓ ILÍMPIC CARDONER 2016

Anna Noguera del CAI triatló campiona de Catalunya de triatló distancia olímpica

Diumenge 10 de juliol es va celebrar el campionat de Catalunya elit de triatló en distancia olímpica a la Vall del Cardener (Cardona). Els participants van fer 1500m de natació al pantà de sant ponç seguits de 40km de ciclisme i 10km de cursa a peu molt exigents. La prova va estar marcada per les altes temperatures que van patir tots els participants.
Pel que fa al CAI triatló Petromiralles destacar l’excel·lent victòria d’Anna Noguera que va sortir en 3era posició de l’aigua i va remuntar al tram de ciclisme i cursa  a peu aconseguint així la victòria absoluta i proclamant-se campiona de Catalunya.
 Grans resultats del CAI triatló Petromiralles al Aquatló de Torredembarra
Dissabte 9 de juliol es va celebrar el tradicional aquatló de Torredembarra, prova molt exigent sobre distancies de 5km de cursa a peu per la platja, seguits de 2000 metres de natació i per finalitzar 5 km més de cursa a peu. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bona actuació de tot l’equip que va aconseguir una molt bona 7ena posició per clubs, a més destacar la victòria en juvenils de Carlos Cervera en el seu debut i la 13ena posició absoluta de Carlos Fernandez. Els resultats individuals foren:
13º Carlos Fernandez
21º Carlos Cervera
48º Aleix Carbonell
61º Ramon Viladot
 Brillant actuació dels triatletes del CAI a l’Ironman de Vitoria
Diumenge 10 de juliol es va celebrar el triatló de Vitoria en distancias half i full Ironman. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 3 representants que van haver de superar 3800 metres de natació, seguits de 180 km de ciclisme i per acabar 42 km de cursa a peu. La prova a més de ser molt exigent per les pròpies distancies, va tenir l’afegit de les altes temperatures que van endurir-la encara molt més. Cal destacar el rècord del CAI i d’Igualada en distancia Ironman que va aconseguir Hèctor Colom amb 9hores i 23 minuts. A continuació també excel·lents resultats dels 2 debutants del CAI en aquesta distancia: Joan Riera amb 9hores i 45 minuts i Sergi Pujabet amb 10h i 14minuts.