viernes, 10 de marzo de 2017

DUATLÓ DE GIRONA 2017

Diumenge 5 de març es va celebrar una nova edició del duatló de Girona, prova emmarcada dins la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.
Amb un matí i una  bona temperatura per la pràctica del duatló, 261 duatletes van pendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 24 km ciclisme + 2,5 km córrer. Tan el circuit de córrer com el de ciclisme va estar marcat pels constants trams de pujada i baixada, fet que va fer els duatletes no tinguessin pràcticament moments de descans en una prova molt ràpida i amb molta intensitat. La prova va ser guanyada per Nan Oliveras del TGCBINN i Montserrat Mas del CERR IGUALADA .

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar la 15a posició absoluta d'Anna Planas que va fer una molt bona cursa. A més també una bona actuació de l'equip masculí igualadí que va aconseguir una 24a posició en l'apartat d'equips i  continua la bona dinàmica de les últimes jornades aconseguint uns bons punts per a la classificació de la lliga de clubs.