jueves, 25 de enero de 2018

VI DUATLÓ MUNTANYA VILOBÍ DEL PENEDÈS 2018

Noemí Moreno del CAI triatló Petromiralles 2º al duatló de muntanya dels Pèlags

El diumenge 21 de gener es va celebrar la VI duatló de muntanya de Vilobí del Penedès. La prova va comptar amb gairebé 300 amants de l’especialitat, que enguany posava punt i final a la lliga de duatlons de muntanya i també va ser Campionat Nacional de Catalunya per Categories. Els participants van fer un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer.

ALEIX SIERRA  (Pedala. Cat Balaguer) i LAURA TERRADAS ( Club Triatló Granollers ) van ser els guanyadors absoluts d'aquesta sisena edició, mentre que en clubs CLUB TRIATLÓ LLUÇANES (homes) i FASTTRIATLON-C.N. MONTJUÏC (dones ) van aconseguir l'últim triomf de la temporada.

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar els bons resultats de tot l'equip  femení i masculí aconseguint una 3a i 5a posició respectivament en la classificació per equips. A nivell individual destacar el bon resultat de la Noemí Moreno que aconseguí pujar al podi amb una 2a posició a la general i 1a de la seva categoria. Els resultats individuals dels components del CAI triatló foren: