martes, 30 de septiembre de 2008

II Triatló Sprint de Platja d'Aro

El passat dissabte dia 27 de setembre es va celebrar la II triatló sprint de Platja d'Aro. Malgrat haver-hi "només" 200 inscrits, es van organitzar dues sortides (a les 15:00 i a les 16:00), ja que el recorregut en bicicleta era completament urbà amb passos estrets.
Molt bona temperatura (fresqueta) i molt sol. L'unic problema era l'estat de la mar, amb onades de més d'un metre. Sortosament, la temperatura de l'aigua era de 20,4 ºC i estava permès l'us del neopré. Degut a les fortes onades, el recorregut de natació es va modificar, posant la primera boia només a uns 150 metres de la platja, i fent una llarga travessa d'uns 500 metres paral.lels a les onades fins a la segona boia. El recorregut de 20 Km de bicicleta era trencador. Un tram molt plà amb alguna rotonda i dues rampes molt dures (plat petit) a cada volta. En total es feien 4 voltes al circuit de bicicleta. El més dur era el recorregut de la cursa a peu. Després d'un kilòmetre pla, ens esperava un kilòmetre amb fort pendent, i uns dos cents metres finals fins al cim d'un turó amb trams d'escales. Seguidament, un kilòmetre de forta baixada fins als carrers de platja d'Aro. El recorregut era una micà més curt del normal (uns 4,5 Km). L'Oleguer Suñé va èsser l'unic participant del CAI, amb un temps final de 1:17:57, 111è classificat de la general (200 participants) i 23è Veterà-1.