jueves, 19 de marzo de 2009

CAP DE SETMANA: DUATLÓ DE BARCELONA

Aquest cap de setmana tenim la duatló de Barcelona, ubicat al mateix lloc que la triatló de Barcelona, el poliesportiu de la Mar Bella i el seu camp d'atletisme.

El circuit de còrrer no és totalment pla, però gairebé, potser té un desnivell de 4 metres, osigui, és molt i molt ràpid, normalment sempre fa una mica d'aire que et trobes o anant o tornant. Pots controlar molt perquè durant molta estona et creues amb la resta d'atletes ja que vas i tornes pel mateix passeig.

La TRANSICIÓ és de les més complicades que hi han, ja que són uns 200 metres amb una llarga rampa inclosa, que quan plou és molt perillosa. Áixí que, és millor que al baixar de la bici aneu amb mitjons i no amb les sabatilles de la bici ( de no ser que porteu pyro, els quals són idonis per aquesta duatló ).

El circuit de bicicleta també és força ràpid, però té un gir de 180 graus amb el que s'ha d'anar en compte, sempre recomenable entrar dels primers perquè després la gent surt a tope. Són 5 voltes, osigui, que no us desconteu i feu de més.

Per aquesta duatló tenim representació femenina, l'Elena Barbabé, i els següents companys: Oleguer Suñé, Dani Segura, David Sevilla, Jose Roque Ríos, Marc Codina y Víctor Gutierrez.


Molta sort a tot ells.

El jose a la duatló de Barcelona 2007.

No hay comentarios:

Publicar un comentario