lunes, 16 de marzo de 2009

DUATLÓ MUNTANYA VILANOVA I LA GELTRÚ 2009

Marc, David, Marcelo i Toni.
Dia fantàstic per disputar l'última prova del calendari de muntanya 2008-2009. Però amb un sabor agre-dolç perquè quedem tercers per clubs i no podem pujar a primera categoria.
Destacar els podis del Marc Codina, com a primer junior, i la tercera posició de veteranos pel Toni Salanova així com el lloc 20 è absolut del Marcelo, en una prova que va anar de menys a més.


El recorregut de còrrer era tot asfalt, mitjançant els carrers d'un polígon ( això sí, amb un parell de pujadetes ; dos voltes a un circuit de 2 km.

El recorregut en btt té 16 km i en el segon kilòmetre es fa un coll d'ampolla on es fa cua i es difícil avançar, es puja gairabé al castell per un parell de rampes molt dures i es baixa ràpidament sense cap dificultat tècnica a excepció de ser un terreny amb molta pedra solta. Cal remarcar per alres anys la millora de la senyalització del circuit, més d'un es va perdre ( o més cintes o més persones ).
S'acaba amb una volta al circuit de còrrer, 2 km, fent de la duatló de Vilanova, potser, la més rapida de tota la temporada de muntanya.
Els Resultats van ser els següents:
26 REYMUNDI PEREYRA, MARCELO ESTEBAN 1:14:03
38 CODINA PRATS, MARC 1:16:30
66 ARAGON HERNAEZ, DAVID 1:24:08
159 SALANOVA ROCA, ANTONI 1:41:23

Per acabar, donar les gràcies als següents atletes per l'esforç i la vàlua que han demostrat en aquesta temporada de muntanya ( classificació absoluta per punts ):


No hay comentarios:

Publicar un comentario