lunes, 25 de mayo de 2009

HALF CHALLENGE 2009

Aquest diumenge 24 de maig a la ciutat de Calella de Mar s’ha disputat per primera vegada a Catalunya la prova HALF-CHALLENGE COSTA DEL MARESME, triatló de mitja distància que consisteix en: 1.900m natació, 90km ciclisme i 21,1km de carrera a peu.
Amb uns 2.100 inscrits, el dia va començar amb un fort vent i molt mala mar, cosa que va fer que el circuit de natació fos realment dur i complicat, ja que amb les onades era molt difícil de veure les boies. El tram de ciclisme va ser anar fins el Masnou, passant per Dosrius, i la veritat es que va ser una mica “problemàtic”, ja que hi havien molts trossos de carretera estrets, i amb la quantitat de corredors que érem al final s’anaven formant grupets (en les competicions de llarga distància no es pot anar a roda). Al final i van haver 236 desqualificats, i molta gent penalitzada. El circuit de carrera a peu va ser un camí d’anada i tornada entre Calella i Malgrat de Mar, a lo llarg d’un agradable passeig davant de la platja.

El guanyador absolut de la prova va ser Clemente Alonso del club triatlon Salamanca amb un temps de 04:01:49”, i la guanyadora absoluta va ser Katja Schumacher amb un temps de 04:22:46”.

La Half-Challenge també englobava el CAMPIONAT DEL MON de Triatló de POLICIES I BOMBERS. El guanyador va ser Jean-Marc Cattori del Club Peperoncino Team, i la guanyadora va ser Elena Barlabé Bernadò del C.A.Igualada Triatló.

Els resultats del triatletes del C.A:Igualada han estat:

386ª Elena Barlabé amb un temps de 05:02:32”, 5ª espanyola (19ª de 134 noies) , 3ª de la seva categoria d’edat 25-29, i Campiona del Mon de policies i bombers
549º Toni Mabras amb un temps de 5:11:13"
1100º Josep Cantero amb 05:57:48” ( va punxar la roda 2 vegades) quedant 84º de la seva categoria d’edat 45-49-
1147º Victor Gutierrez amb 06:02:47” quedant 103º de la seva categoria d’edat 25-29
Oleguer Suné amb 06:08:33”

6 comentarios:

  1. enhorabona a tots!!!Per acabar-la!!!

    Tema prova i desqualificats passo d' opinar la diria massa grossa!!!
    Espero que no la tornim a fer pel bé i bon nom del esport del Triatló!!!

    Dolors

    ResponderEliminar
  2. Nois, vaig ser massa estricta, crec que dels errors s' apren, i crec que, els de l' organització del Challenge, ara saben quins errors han de millorar!!!
    També s' ha de dir que l' esportista també fa molt, i com a totarreu, hi ha tramposos, però allà ells amb la seva consciència!!!
    Així que esperem que la 2ona edició sigui millorada! I espugui disfrutar per molt temps de LD triatló!

    Dolors

    Dolors

    ResponderEliminar
  3. Hola David,

    Vull comentar que a aquest escrit falta afegir el resultat del Toni Mabras Lloret que va fer el 2º del CAI, i el 549 de la general,dorsal 1571 amb un temps de 5h11'13'', i també ressaltar que jo no sóc la seva entrenadora i nungú ha parlat amb mi per fer aquesta afirmació. Moltes gràcies.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  4. Hola soc l'Elena,

    voldria demanar disculpes al Toni ja que JO vaig ser la que vaig fer la crónica i no vaig pensar a possar-lo, sorry!!

    I moltes felicitats pel resultat Toni!

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Elena i moltes felicitats per la teva gran victoria.

    ResponderEliminar