lunes, 18 de mayo de 2009

TRIATLÓ SANT FELIU DE GUÍXOLS 2009

Crònica de l'Elena:
Aquest dissabte, amb un circuit molt selectiu i ubicat amb un lloc idíl•licde la Costa Brava, s’ha desenvolupat el XX Triatló Sant Feliu de Guíxols, undels triatlons mes bonics del circuit català.
La triatló, en format Sprint (750 de natació- 20 de ciclisme- 5 de cursa apeu ) es va donar inici a les 15:00 de la tarda amb 300 corredors, i es vadur a terme amb tres sortides consecutives, ja que el tram ciclista es moltdur i amb desnivell, i te molta perillositat.
El guanyador de la prova va ser Santi Pellejero del C.N Mataró amb un temps00:58:40’ i en categoria femenina la guanyadora va ser Maria Mayalen tambédel C.N.Mataró amb una temps de 01:08:45’.
Pel que fa els resultats dels nostres 2 components del C.A.Igualada Triatlóvan ser: 148ª Elena Barlabé amb un temps 01:15:57’, quedant 8ª fèmina i2ªdel seu grup d’edat, i 171º Ricard Solé amb un temps 01:19:17 i 8é del seugrup d’edat.