domingo, 20 de septiembre de 2009

TRIATLÓ VILA TOSSA DE MAR 2009

Tossa de Mar va acollir aquest dissabte la 3ª i penúltima etapa de les Zoot Triatlhon Series, puntuable en el circuit català. La triatló va batre totes les previsions, i dels 190 participants de la primera edició de l’any passat enguany van ser més de 600 els triatletes inscrits.
Els 1.500 metres de natació, amb sortida a la Platja Gran, es van configurar amb 2 voltes de 750 metres cadascuna, i que un cop feta la 1ª els triatletes van sortir de l’aigua per córrer 10 metres per la sorra i tornar a entrar a l’aigua per fer la 2ª volta. Tot seguit es va passar a fer 45 km de ciclisme, un traç molt tècnic, exigent i espectacular que inclou l’Alt de Sant Grau ( port de 2ª categoria) i per finalitzar, 10 km de cursa a peu, en un circuit de 3 voltes de 3’3km cadascuna.
El guanyador de la prova va ser en Xavi Llobet del C. Triatló Manresa amb un temps de 2:14:22 i en noies la Judith Corachan del C.N.Prat Triatló amb un temps de 2:45:21 El resultat mes destacat va ser la 3ª posició absoluta de Elena Barlabé, que a falta de dues triatlons per acabar el circuit, manté encara més el lideratge del rànquing català de triatló 2009.

El resultats dels integrants del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles que van participar van ser:
199ª Elena Barlabé, amb un temps de 2:54:36 i 3ª fèmina de mes de 30 noies,
204é José Roque Rios, amb un temps de 2:55:28,
291é Oleguer Suñé, amb un temps de 3:02:31,