lunes, 28 de septiembre de 2009

TRIATLÓ B INTERNACIONAL DE BANYOLES I AQUATLÓ DE BADALONA

Diumenge passat amb 350 inscrits, es va realitzar la Triatló Internacional de Banyoles en distancia "B". Aquesta triatló es una de les mes dures del circuit català, on les distancies a fer son: 2.200 metres de natació a l'estany del parc de la Draga, 80 km de ciclisme amb un fort desnivell acumulat, i per acabar 10 km de cursa a peu pel camins del costat de l'estany. Tot i que el dia va començar ennuvolat, va acabar sortint el sol i fent un dia perfecte per la competició.
El guanyador de la prova va ser en Xavi Llobet del C.T.Manresa, amb un temps de 3:37:24, i la guanyadora va ser la Neus Cayla del C.N.Mataró, amb un temps de 4:10:30.
Els resultats del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles van ser:
158é Victor Gutierrez amb un temps de 4:47:17
197é Ricard Solé, amb un temps de 4:57:52
Per altra banda, també aquest diumenge es va realitzar la VII Aquatló ciutat de Badalona . Amb 172 inscrits, les distancies a realitzar van ser: 2.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació i per acabar una altra vegada 2.500 metres de cursa a peu. El guanyador de la prova va ser en J. Antonio Calero del C.N.Rubí, amb un temps de 0:29:30, i la guanyadora va ser Carolina Routier del Inverse Ditec Vilanova amb un temps de 0:33:57.
Els triatletes del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles que hi van participar van ser:
49é Aleix Carbonell amb un temps 0:36:38
98é Francesc Lladó amb un temps de 0:42:05
Cal recordar que aquest cap de setmana 4 d'octubre tindrà lloc el primer CHALLENGE Costa del Maresme a Calella, amb gairebé 1.800 inscrits, de les quals 180 son dones. La triatleta del C.A.Igualada Elena Barlabé lluitarà per a realitzar les distàncies: 3.800-180-42’195km.