martes, 24 de noviembre de 2009

DUATLÓ DE MUNTANYA DE BALAGUER 2009

Duatletes del CAI Petromiralles Triatló a la Duatló de muntanya de Balaguer. El passat diumenge, 22 de novembre, es va disputar la 3a duatló de Balaguer, prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya. Més de 140 duatletes es van donar cita a la línia de sortida per completar els tres trams corresponents.
En el primer, els esperava una cursa a peu de 7 km que transcorria per un preciós sender vorejat de pins i matolls amb dues fortes pendents molt selectives. El tram de btt, modificat lleugerament respecte anteriors edicions, va esdevenir tan dur com espectacular, ple de ràpids senders i zones tècniques. I per acabar, es van realitzar els darrers 2,5 km a peu, amb els clàssics 154 esglaons que condueixen a la zona alta de la ciutat on es va realitzar la darrera part d’aquest tram.
Els guanyadors de la prova van ser l’Eric Díaz del CN Reus Ploms amb un temps de 1:40:28 i la Mercè Tusell, també del CN Reus Ploms, amb un temps de 2:09:44.
Per part del CAI Triatló, van participar tres components: el Jose Roque Ríos, que completava la seva segona duatló, fent un temps de 2:10:36 quedant 63è de la general i 11è de la seva categoria; l’Antoni Martínez, que també disputava la segona prova en el seu compte particular, va realitzar un temps de 2:21:47 quedant 86è de la general i 16è de la seva categoria; el Marc Codina va ésser desqualificat després de passar per un tram confús al circuit de btt que va fer que ell i d’altres duatletes passessin per un pas erroni, evitant així un altre possible podi del jove duatleta. A més, cal resaltar que dues de les components de l’equip femení, la Carol Jimènez i la Maria Casanova, van participar a les “3 hores de resistència de btt per parelles d’Arenys de Munt” quedant campiones en la categoria femenina. La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Traitló serà el proper diumenge 29 de novembre a Sant Andreu de la Barca.