lunes, 9 de noviembre de 2009

Duatló de Vallfogona: inici de temporada pels duatletes de muntanya del CAI Triatló.


El passat 8 de novembre es va disputar la 7a duatló de Vallfogona donant inici a la temporada 2009-2010 de duatlons de muntanya. La popular i espectacular prova del Ripollès va comptar amb més de 200 participants, i constava d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 20 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3 km.
La calamarsa, caiguda en el dia anterior, i el fred van fer que els duatletes es trobessin un circuit molt dur, ple de fang i de gel.
Els guanyadors de la prova van ser l’Aleix Fàbregas del CTSJ Abadesses amb un temps de 1:50:50 i l’Isabel Eizmendi del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 2:25:04.
Per part del CAI Triatló, van participar tres components. Dos de les noves incorporacions a l’equip femení, la Carol Jimènez i la Maria Casanova van realitzar un molt bon inici de temporada essent 4a i 6a respectivament. La Carol va invertir un temps de 2:36:19 i la Maria 2:56:01. Per part de l’equip masculí, va participar l’incombustible José Roque Ríos realitzant un temps de 2:25:17 i essent 79è de la general i 11è de la seva categoria.
La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló serà el proper diumenge 15 de novembre a Viladecavalls.






3 comentarios:

  1. Jose....... ya te vale, como te arrimas, hablaré seriamente con Angeles, tanta cuerda no es bueno..... jajajajaja...... que mala que es la envidia......jajajajaja......

    !!! saludos Igualadin's !!!

    juanjo

    ResponderEliminar
  2. La cuerda estaba muy corta, era ella quien hacia la foto.

    Un abrazo Juanjo

    ResponderEliminar