domingo, 21 de febrero de 2010

Gran èxit a la 4ª Duatló Ciutat d’Igualada 2010

L’ Ivan Raña guanya amb autoritat.

Aquest passat diumenge, 21 de febrer, es va disputar la 4a Duatló Ciutat d’Igualada organitzada pel CAI Triatló Petromiralles sobre les següents distàncies: 6 km en un primer tram de cursa a peu; 19 km pel tram de bicicleta de carretera; i un tercer tram de 3 km de cursa a peu. El temut vent no va aparèixer, però sí el fred que va fer que la duatló esdevingués més dura.

350 van ser els duatletes inscrits a la prova, dels quals van competir 308 finalitzant la cursa 305 corredors. D’aquesta manera es van batre el rècord de participació, així com també el d’inscripcions. Respecte l’edició de 2009, el nombre de participants ha crescut en més de la centena. I és que la Duatló Ciutat d’Igualada, tot i el seu curt bagatge, no para de créixer any rere any.

Pel que fa a la classificació absoluta masculina, va guanyar el doble campió mundial de triatló (2001 i 2002) i participant en tres Jocs Olímpics (Sydney, Atenes i Pekin), Ivan Raña. El gallec va deixar fer els seus rivals més directes com el Roger Roca, el Xavier Llobet, el Josep Viladoms i el Drajer Leon entre d’altres, per després fer una intel·ligent cursa de menys a més, imposant la seva qualitat tècnica a les transicions i fent valer la seva sobrada experiència. El triatleta internacional del club Bricosa Arcade Inforhouse Santiago va vèncer amb un temps de 1:00:32. En segon lloc, va creuar la línia de meta l’atleta del C.N. Reus Ploms, Drajer Leon Martin amb un temps de 1:00:38. Va acabar conformant el podi l’atleta Igualadí Roger Roca Dalmau del CERRR Strands Triathlon que va obtenir la 3a plaça amb un temps de 1:00:42 després d’una lluita final amb l’atleta del C.T. Manresa, Xavi Llobet que va entrar 4t amb un temps de 1:00:48. Cal també destacar la 5a posició de l’atleta veterà del C.N. Reus Ploms, Josep Viladoms i la 18a de l’ex-ciclista professional i guanyador de la “Vuelta” a l’any 1991, Melcior Mauri. A la Classificació de clubs masculins, es van impossar els corredors del C.N. Reus Ploms, seguits pels del CERRR Strands Triathlon i el C.T. Manresa.

A la classificació femenina, es va imposar amb molta autoritat la Montse Martínez. La jove atleta del C.N. Reus Ploms va dominar amb claredat tota la prova i es va proclamar vencedora amb un temps de 1:12:14. En segon lloc, va arribar l’atleta igualadina Neus Forn del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:13:59. I finalment, i ocupant la darrera posició del podi femení, la Barbara Anento del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:15:52. Cal destacar també l’actuació de les corredores junior Anna Godoy del C.N. Barcelona i Anna Noguera del CAI Traiatló Petromiralles quedant respectivament 5a i 11a a la classificació general femenina. A la classificació de clubs femenins, va imposar-se el C.N. Reus Ploms, seguit del CERRR Strands Triathlon i el CAI Triatló Petromiralles.

Organitzativament, la 4a Duatló Ciutat d’Igualada va esdevenir tot un èxit. Segons l’Ivan Raña, “L’entorn ha estat fantàstic, el públic genial i l’organització de la prova és digna de Campionat Mundial”. Per altre banda, el triatleta català Xavi llobet va declarar als responsables de la prova que “heu d’estar orgullosos de tenir una duatló amb només quatre anys i amb tanta qualitat”. A més, tots els atletes van poder gaudir d’una excel·lent fira de productes relacionats amb l’esport i van poder fer tasts de productes típics de la comarca com el cigronet de l’Anoia i la coca de pobre, i una gran botifarrada. La matinal es va tancar amb la duatló infantil de promoció, on els més petits van poder iniciar-se i gaudir d’aquest fantàstic esport com és la duatló de carretera.

Tots els participants, jutges i responsables van quedar molt satisfets de l’èxit organitzatiu de la 4a Duatló Ciutat d’Igualada que sens cap dubte ja s’ha convertit en una prova de referència a nivell nacional.

FOTOS

Si entreu al Facebook, i busqueu Anoiabiketour trobareu més fotos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario