martes, 9 de febrero de 2010

I DUATLÓ DE MUNTANYA D'ÒDENA 2010

Bona actuació de l’equip de duatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 1a duatló de muntanya d’Òdena.

El passat diumenge, 7 de febrer, es va disputar la 1a duatló de muntanya de Òdena. Prop de 90 duatletes es van donar cita per disputar la primera edició de la prova anoienca. El primer tram, corresponent a la cursa a peu inicial, va transcórrer per l’anomenada “Serp d’Òdena”, un circuit amb moltes pujades i baixades, realment dur. El tram de la btt va comptar amb gairebé uns 22 km i la majoria per camins força amples. Per acabar, es va realitzar un darrer tram de cursa a peu amb força pujades i baixades on el pas dels quilòmetres es va fer més dur.

Els guanyadors de la prova van ser el Carlos Luis del CN Prat Triatló amb un temps de 1:38:28 i la Laia Gali del CN Caldes amb un temps de 2:09:57. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació de tots els seus components que van assolir quatre pòdiums: en Marc Codina va quedar segon júnior, el Bernat Pla segon sub-23, el Toni Salanova segon veterà-2 i l’equip masculí al complert va queda com a segon a la classificació per clubs. També, destacar l’actuació del Miguel Angel Agüero que va quedar en una magnífica 9a posició. A més, els duatletes igualadins van ésser l’equip amb més atletes classificats.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Miguel Angel Agüero amb un temps de 1:44:40 quedant 9è absolut; Toni Ocaña, que debutava amb el CAI Triatló Petromiralles, amb un temps de 1:47:42 quedant 18è absolut; Josep Malave amb un temps de 1:48:51 quedant 20è absolut; Bernat Pla amb un temps de 1:56:56 quedant 33è de la general i 2n de la seva categoria; Marc Codina amb un temps de 1:57:51 quedant 35è de la general i 2n de la seva categoria; Marc Carbonell, que també debutava com a membre de l’equip, amb un temps de 2:05:09 quedant 50è absolut; Ramon Prat amb un temps de 2:06:02 quedant 52è absolut; i Toni Salanova amb un temps de 2:15:39 quedant 64è i 2n de la seva categoria.

D’aquesta manera, l’equip de muntanya del CAI Triatló Petromiralles va tornar a signar una molt bona actuació que fa que els seus membres estiguin molt encoratjats per afrontar les properes competicions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario