miércoles, 14 de julio de 2010

VII TRIATLÓ OLÍMPICA PONT DE SUERT

El CAI Triatló Petromiralles a l’Olímpic de Pont de Suert.

El passat diumenge, 11 de juliol, es va disputar la 7a Triatló de Pont de Suert sobre la distància Olímpica. Hi van participar 300 triatletes repartits en dues sortides: la primera a les 8:45 amb les categories elit, cadets, sub23 i V1; i la segona a les 10:15 amb les dones, no federats i V2. La sortida es va donar al Club Nàutic Alta Ribagorça on es van realitzar 1500m de natació amb dues voltes a l’embassament d’Escales. Per completar els 40km de ciclisme es van efectuar 3 voltes que anaven de Pont de Suert fins al trencall de Malpàs. I, finalment, els 10km de cursa a peu es van córrer per un circuit d’anada i tornada per una pista forestal amb un traçat totalment de muntanya i amb molt desnivell. Cal ressaltar que a la duresa pròpia de la prova se li va sumar la forta calor que van patir, sobretot, els triatletes que van sortir a la segona sortida suportant temperatures properes als 35 ºC.

Els guanyadors de la prova van ser el Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 1:53:17 i la Nuria Padrisa del C.N. Reus Ploms amb un temps de 2:18:17.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 4 triatletes de l’equip masculí: el Josep Cantero, l’Aleix Carbonell, el Jose Roque Ríos i el Ricard Solé; i una component de l’equip femení: l’Elena Barlabé. Cal destacar l’actuació del Josep Cantero que va tornar a pujar al podi, en aquesta ocasió, com a tercer classificat en la categoria V2.
Aquests van ser els resultats dels corredors i corredores del CAI Triatló Petromiralles: el Josep Cantero amb un temps de 2:22:18 quedant 106è en la classificació general i 3r de la seva categoria; l’Aleix Carbonell amb un temps de 2:25:50 quedant 130è absolut; el Jose Roque Ríos amb un temps de 2:31:34 quedant 169è de la general i 23è de la seva categoria; l’Elena Barlabé amb un temps de 2:36:35 quedant 14a absoluta; i el Ricard Solé amb un temps de 2:40:37 quedant 21è de la general i 38è de la seva categoria.