miércoles, 30 de junio de 2010

X TRIATLÓ PUIGCERDÀ 2010

Triatló passat per aigua a Puigcerdà pels triatletes del CAI Triatló Petromiralles.

El passat diumenge, 27 de juny, es va disputar la 10a Triatló de Puigcerdà sobre les distància sprint (750-20-5). La jornada va estar marcada per la dura climatologia que els triatletes es van trobar. A pocs minuts de començar la prova, es va desencadenar una forta tempesta amb calamarsa. Prop d’una trentena de corredors es van veure obligats a retirar-se per la duresa meteorològica. La prova va iniciar-se amb dues voltes al llac de Puigcerdà per completar 750 m. Seguidament, es va realitzar el tram ciclista de 20 km amb una forta pujada a la Collada de Tosses. La forta calamarsalitat va dificultar el ritme i la visibilitat dels triatletes. I per acabar, es va córrer per un circuit amb pluja.

Els guanyadors de la prova van ser el Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 1:00:19 i la Nuria Pubill del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:11:38.


Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 2 triatletes de l’equip masculí: el Dani Segura i l’Albert Bacardit; i 3 components de l’equip femení: l’Anna Noguera, l’Elena Barlabé i la Mar Franco. La climatologia també va passar factura pels de l’Anoia i l’Elena Barlabé i la Anna Noguera van haver de retirar-se de la prova. En el cas de l’Anna, va ser tractada per hipotèrmia. Afortunadament, a hores d’ara ja està totalment recuperada. Per altra banda, cal ressaltar la meritòria 4a plaça absoluta de la Mar Franco.
                           

Aquests van ser els resultats dels corredors i corredores del CAI Triatló Petromiralles: el Dani Segura amb un temps de 1:16:19 quedant 72è absolut; l’Albert Bacardit amb un temps de 1:24:41 quedant 133è absolut; i la Mar Franco amb un temps de 1:24:52 quedant 4a absoluta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario