martes, 1 de junio de 2010

III TRIATLÓ MATARÓ 2010

Josep Cantero del CAI Triatló Petromiralles subcampió al Campionat de Catalunya per categories i l’equip femení 3r a Mataró.

El passat diumenge, 30 de maig, es va disputar la 3er Triatló de Mataró sobre les distància sprint (750-20-5). En aquesta edició estava en joc el Campionat de Catalunya per categories. Amb rècord d’inscrits, prop de 800 participants van nedar al mar 750 m completant una volta en forma de triangle amb una mar força tranquil·la; van realitzar dues voltes a un circuit completant 20 km de bicicleta de carretera amb un tram força pla per la N-II però que va esdevenir bastant perillós a causa de la gran quantitat de corredors compartint recorregut; i per finalitzar, van córrer dues voltes de 2,5 km pel passeig marítim de la capital del Maresme.

Els guanyadors de la prova van ser el Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 0:55:16 i la Neus Cayla del C.N. Mataró amb un temps de 1:05:27.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 7 triatletes de l’equip masculí: el David Sevilla, l’Aleix Carbonell, el Josep Cantero, el Víctor Gutiérrez, el Ricard Solé, l’Oleguer Suñé i l’Albert Bacardit; i 3 compnents de l’equip femení: l’Elena Barlabé, la Carol Giménez i l’Anna Noguera, que debutava com a triatleta.

El Josep Cantero va pujar al podi en segona posició a la categoria V2 convertint-se d’aquesta manera en el subcampió de Catalunya de la mateixa. Per altra banda, cal destacar que la gran actuació de les tres fèmines de l’equip de l’Anoia va permetre obtenir la tercera posició en la classificació per equips femenins.

Aquests van ser els resultats dels corredors i corredores del CAI Triatló Petromiralles: el David Sevilla amb un temps de 1:02:51 quedant 98è absolut; l’Aleix Carbonell amb un temps de 1:05:33 quedant 173è absolut; el Josep Cantero amb un temps de 1:08:38 quedant 274è de la general i 2n de la seva categoria; el Víctor Gutiérrez amb un temps de 1:08:50 quedant 284è absolut; l’Elena Barlabé amb un temps de 1:09:39 quedant en una molt meritòria 6a posició absoluta; el Ricard Solé amb un temps de 1:10:54 quedant 356è de la general i 48è de la seva categoria; l’Oleguer Suñé amb un temps de 1:11:17 quedant 367è de la general i 50è de la seva categoria; l’Albert Bacardit amb un temps de 1:11:47 quedant 383è absolut; la Carol Gimènez amb un temps de 1:12:54 quedant 18a absoluta; i l’Anna Noguera amb un temps de 1:14:25 quedant 26a absoluta i 4a de la seva categoria.