miércoles, 23 de junio de 2010

TRIATLÓ B DE BALAGUER I DE MUNTANYA 2010

Bones actuacions del CAI Triatló Petromiralles amb 5 podis a les Triatlons B i de muntanya de Balaguer.
El passat cap de setmana, la ciutat de Balaguer es va convertir en l’epicentre del triatló català. I és que el dissabte es va disputar la Triatló B sobre les distàncies de 1900 m nedant, 90 km en bici i 21 km a peu; i el diumenge va tenir lloc la Triatló de muntanya sobre les distàncies de 750 m nedant, 23 km en b.t.t. i 5 km a peu. En totes dues i va haver presència dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles.

A la Triatló B van patir la duresa de la prova el Josep Cantero i el Ricard Solé. Per començar van nedar els 1900 m corresponents realitzant una volta amb una temperatura de l’aigua força baixa. El tram ciclista va esdevenir duríssim, van haver de superar 93 km amb tres ports de muntanya molt exigents. A més, ho van haver de fer en solitari ja que en aquest tipus de distàncies no es permet anar a roda (rodar en grup). El sector de cursa a peu no resultava excessivament dur però la càrrega de la bicicleta va fer acte de presència, i els 21 km de carrera es van fer molt llargs. Tots dos components van ser capaços d’acabar la prova creuant la línia de meta, fet que ja comporta un triomf personal per aquestes distàncies. El Josep Cantero va tornar a pujar al podi, aquesta vegada al segon calaix, en la categoria V2.
Els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles van ser els següents: Josep Cantero amb un temps de 6:08:52 quedant 128è de la general i 2n de la seva categoria; i el Ricard Solé amb un temps de 6:34:03 quedant 183è de la general i 38è de la seva categoria.

A la triatló de muntanya van participar 6 components: el Marc Codina, el José Roque Ríos, el Josep Malavé, l’Anna Noguera, el Bernat Pla i el Toni Salanova. Tots ells van haver de completar un sector de natació de 750 m que la forta corrent van endurir força. A més, una de les boies de senyalització va resultar desplaçada per la força de l’aigua, fet que va fer més llarg el recorregut; tot seguit, van realitzar 23 km de b.t.t. amb un traçat molt complert, amb fortes pujades, senders tècnics, pista, i trialeres; i per acabar, van haver de superar 5 km de cursa a peu on es va passar per una zona d’esglaons que feia més exigent el traçat. Els triatletes del CAI Triatló Petromiralles van aconseguir 4 podis: l’Anna Noguera va quedar tercera absoluta i primera de la categoria júnior, el Marc Codina 2n a la mateixa categoria i el Toni Salanova, tercer a la categoria V2. A més cal resaltar, la 4a posició del Bernat Pla a la categoria sub-23 i la 6a del Jose Roque Ríos a V1.
Els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles van ser els següents: el Marc Codina amb un temps de 2:12:43 quedant 25è de la general i 2n de la seva categoria; el José Roque Ríos amb un temps de 2:22:49 quedant 48è de la general i 6è de la seva categoria; el Josep Malavé amb un temps de 2:23:36 quedant 50è absolut; l’Anna Noguera amb un temps de 2:36:34 quedant 3a absoluta i 1a de la seva categoria; el Bernat Pla amb un temps de 2:37:08 quedant 78è de la general i 4t de la seva categoria; i el Toni Salanova amb un temps de 2:52:19 quedant 103è de la general i 3r de la seva categoria.